Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Marc Cannizzo

Vállalat: Osprey Partners
Beosztás: Partner
Tapasztalt bankárként Marc Cannizzo több, mint tíz éve él és dolgozik Romániában. Diplomáit az USA-ban (Brown University), Angliában (London School of Economics) és Franciaországban (INSEAD, MBA) szerezte. Tíz évig dolgozott a Citibanknál Svájcban vállalati és private banki területen. Közép-európai szaktanácsadói pályafutása után a Tiriac Csoportnak dolgozott Romániában, ahol azt a tranzakciót bonyolította, amelyben az EBRD az Ion Tiriac Commercial Bank kisebbségi részvényesévé vált. Ezt követően Cannizzo úr a Deloitte & Touche bukaresti irodájában dolgozott vállalat értékelési és banki privatizációs tanácsadó területeken.
1998-ban a Creditanstalt csoport romániai magántőke alap projektjén dolgozott, amely az orosz válság miatt azon év augusztusában félbeszakadt. 2000 és 2001 között a román államot képviselte a Raiffeisen csoport gép- és autóipari privatizációval foglalkozó csoportjában.
Cannizzo úr vállalatfinanszírozási, vállalati hitelezési és treasury tréningeket tervez és vezet, és stratégiai workshopokat vezet egy középméretű román bank igazgatótanácsa és menedzsmentje részére.

Korábban a következő Portfolio konferencián vett részt előadóként:

Önnek ajánljuk

XX. Property Investment Forum

XX. Property Investment Forum

2024. szeptember 25.
Private Health Forum 2024

Private Health Forum 2024

2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024

Future of Finance 2024

2024. szeptember 17.
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.