Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Marc Cannizzo

Vállalat: Osprey Partners
Beosztás: Partner
Tapasztalt bankárként Marc Cannizzo több, mint tíz éve él és dolgozik Romániában. Diplomáit az USA-ban (Brown University), Angliában (London School of Economics) és Franciaországban (INSEAD, MBA) szerezte. Tíz évig dolgozott a Citibanknál Svájcban vállalati és private banki területen. Közép-európai szaktanácsadói pályafutása után a Tiriac Csoportnak dolgozott Romániában, ahol azt a tranzakciót bonyolította, amelyben az EBRD az Ion Tiriac Commercial Bank kisebbségi részvényesévé vált. Ezt követően Cannizzo úr a Deloitte & Touche bukaresti irodájában dolgozott vállalat értékelési és banki privatizációs tanácsadó területeken.
1998-ban a Creditanstalt csoport romániai magántőke alap projektjén dolgozott, amely az orosz válság miatt azon év augusztusában félbeszakadt. 2000 és 2001 között a román államot képviselte a Raiffeisen csoport gép- és autóipari privatizációval foglalkozó csoportjában.
Cannizzo úr vállalatfinanszírozási, vállalati hitelezési és treasury tréningeket tervez és vezet, és stratégiai workshopokat vezet egy középméretű román bank igazgatótanácsa és menedzsmentje részére.

Korábban a következő Portfolio konferencián vett részt előadóként:

Önnek ajánljuk

Budapest Economic Forum 2022

Budapest Economic Forum 2022

2022. október 19.
Követeléskezelési trendek 2022

Követeléskezelési trendek 2022

2022. szeptember 27.
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az  Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.