Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Riba Gábor

Vállalat: PwC Magyarország
Beosztás: szenior menedzser

Riba Gábor mérnök informatikus, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végzett informatikai infrastruktúra fejlesztése szakirányon. 2011-ben csatlakozott a PricewaterhouseCoopers Magyarország Kft. tanácsadó részlegének telekommunikációs iparágába, majd 2016-tól a technológiai tanácsadás területén folytatja karrierjét, ahol jelenleg szenior menedzser pozícióban dolgozik. Korábban az Accenture Kft-nél volt tanácsadó a rendszerintegráció, majd a technológiai tanácsadás üzletágban.
Gábor több mint 13 éves tanácsadói tapasztalattal rendelkezik. Munkái során elsősorban telekommunikációs cégek számára nyújtott tanácsadást, de számos projektben vett részt az energetika és a gyógyszercégek iparágban. Munkatapasztalata során működési modell, IT stratégia, IT transzformáció, költségmegtakarítás projekteken dolgozott. Számos releváns projekttapasztalattal rendelkezik CRM, Billing és OSS és egyéb területen különböző rendszerek bevezetése, minőségbiztosítása, üzletmenet folytonosság biztosítása kapcsán. Emellett különböző, elsősorban IT és pénzügyi folyamatokkal releváns folyamatoptimalizálással kapcsolatos munkában vett részt.
Gábor jelenleg a PwC Digital&AI csapatának vezetője, mesterséges intelligencia és ipar 4.0 szolgáltatások bevezetésével foglalkozik.

Korábban a következő Portfolio konferencián vett részt előadóként:

Önnek ajánljuk

Agrárszektor Konferencia 2023

Agrárszektor Konferencia 2023

2023. november 29 - 30.
Banking Technology 2023

Banking Technology 2023

2023. november 7.
Budapest Economic Forum 2023

Budapest Economic Forum 2023

2023. október 17.
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.