Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Thierry Raickman

Vállalat: Partner
Beosztás: Neumann International Paris
Thierry Raickman a Neumann Tanácsadó Csoportvezetője, Belgiumban született, 48 éves. 1998-ban csatlakozott a Neumann Csoporthoz Brüsszelben, majd 2000-ben átköltözött a cég párizsi irodájába.
Miután két diplomát szerzett politikai tudományból és európai tanulmányokból, pénzügyi tapasztalatokat szerzett a Price Waterhouse-nál, majd később a nemzetközi vállalati bankszektor irányába vette útját, hogy karrierje a vezetői pozíciókig szárnyaljon.
Ezalatt az idő alatt befejezte tanulmányait és két posztgraduális diplomát szerzett, egy pénzügyi és egy üzleti diplomát a belgiumi Solvay Business Schoolban.
1986-ban az emberi erőforrás szektor felé fordult és csatlakozott Michael Page Int'l Benelux részlegéhez, amely az első MPI intézmény a kontinentális Európában.
Később is ebben a szektorban maradt, csatlakozva a Berndtson Int'l-hez 1989-ben, ahol fejvadász területen dolgozott. A fejvadász területen utolsó pozícióját az Egon Zehnder Int'l - nél töltötte be.
Mielőtt Raickman úr csatlakozott a Neumann Csoporthoz, ő volt az elnök-helyettese egy évi 500 millió dolláros forgalmat bonyolító szolgáltató cég nemzetközi részlegének.
Számos nemzetközi szakmai intézmény tagja, többek között az Institute of Directors-nak Londonban, alapító tagja a Human Capital Institute-nak Washingtonban. Raickman úr rendszeres előadó HR és vezetéselmélet témákban üzleti iskolákban és konferenciákon Európa szerte.
Beszél franciául, angolul és hollandul.

Korábban a következő Portfolio konferencián vett részt előadóként:

Önnek ajánljuk

Budapest Economic Forum 2022

Budapest Economic Forum 2022

2022. október 19.
Követeléskezelési trendek 2022

Követeléskezelési trendek 2022

2022. szeptember 27.
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az  Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.