Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Thierry Raickman

Vállalat: Partner
Beosztás: Neumann International Paris
Thierry Raickman a Neumann Tanácsadó Csoportvezetője, Belgiumban született, 48 éves. 1998-ban csatlakozott a Neumann Csoporthoz Brüsszelben, majd 2000-ben átköltözött a cég párizsi irodájába.
Miután két diplomát szerzett politikai tudományból és európai tanulmányokból, pénzügyi tapasztalatokat szerzett a Price Waterhouse-nál, majd később a nemzetközi vállalati bankszektor irányába vette útját, hogy karrierje a vezetői pozíciókig szárnyaljon.
Ezalatt az idő alatt befejezte tanulmányait és két posztgraduális diplomát szerzett, egy pénzügyi és egy üzleti diplomát a belgiumi Solvay Business Schoolban.
1986-ban az emberi erőforrás szektor felé fordult és csatlakozott Michael Page Int'l Benelux részlegéhez, amely az első MPI intézmény a kontinentális Európában.
Később is ebben a szektorban maradt, csatlakozva a Berndtson Int'l-hez 1989-ben, ahol fejvadász területen dolgozott. A fejvadász területen utolsó pozícióját az Egon Zehnder Int'l - nél töltötte be.
Mielőtt Raickman úr csatlakozott a Neumann Csoporthoz, ő volt az elnök-helyettese egy évi 500 millió dolláros forgalmat bonyolító szolgáltató cég nemzetközi részlegének.
Számos nemzetközi szakmai intézmény tagja, többek között az Institute of Directors-nak Londonban, alapító tagja a Human Capital Institute-nak Washingtonban. Raickman úr rendszeres előadó HR és vezetéselmélet témákban üzleti iskolákban és konferenciákon Európa szerte.
Beszél franciául, angolul és hollandul.

Korábban a következő Portfolio konferencián vett részt előadóként:

Önnek ajánljuk

XX. Property Investment Forum

XX. Property Investment Forum

2024. szeptember 25.
Private Health Forum 2024

Private Health Forum 2024

2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024

Future of Finance 2024

2024. szeptember 17.
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.