Portfolio Konferencia logo
  INGYENES RENDEZVÉNY

Megérkezett a segítség a CSOK-hoz - Tatabánya

A leggyakoribb CSOK-tévhitek: ezért fogják sokan bukni a 10 + 10 milliót

Időpont: 2016. április 4.   Helyszín: A Vértes Agorája

  • A leggyakoribb CSOK-tévhitek: ezért fogják sokan bukni a 10 + 10 milliót
  • Milyen változásokat hoztak a februári CSOK szabályozó rendeletek?
  • Kinek lett előnyösebb, és kinek kockázatosabb az otthonteremtési kedvezmény?
  • Hogyan változott a CSOK támogatási összege az új szabályozásban?
  • Mi számít lakásbővítésnek, amire felvehető a használt lakások után járó CSOK?
  • Milyen speciális szabályok vonatkoznak egyedülállókra, párokra és mozaikcsaládokra?

Előadóink lesznek többek között

speaker image
Tokodi Gábor
vezérigazgató-helyettes ,
FHB Bank
speaker image
Budai Ákos
ingatlanpiaci elemző ,
Portfolio
speaker image
Hartmann Imre
elnök ,
Pannon Takarék Bank Zrt.
speaker image
Mázi Gábor
irodavezető ,
DunaHouse Tatabánya

Miért jöjjön el?

CSOK: mutatjuk a buktatókat – milliós a tét

Személyes tanácsadással és előadásokkal segítünk átlátni a változásokat.

Vannak, akik azt hiszik, hogy már mindent tudnak az új CSOK-ról. Vannak, akik úgy érzik, nincs már számukra tisztázatlan kérdés. És vannak, akik biztosak abban, hogy megkapják a 10+10 milliót. Pedig rengeteg olyan apró részlet van, amelyekkel kapcsolatban tévhitek élnek az emberek fejében: ilyenek a tetőtér-beépítés és a mozaikcsaládokra vonatkozó feltételek. Ráadásul az elmúlt hónapokban számos változás történt a szabályozásban, amelyek a könnyítések mellett szigorításokat is tartalmaznak. Április 4-én Tatabányán első kézből, egyenesen a szakértőktől tájékozódhat az újdonságokról, és választ kaphat minden kérdésre.

Támogatóink

Az első ezer CSOK-igénylés még február végéig megtörtént, de a pénzintézetek ennek a többszörösére számítanak az év második felében, amikorra rengeteg CSOK-kompatibilis ingatlan elkészül. Mivel január óta népszerű a téma, sokan úgy gondolják, hogy már mindent tudnak az új szocpolról, pedig a tetőtér-beépítésre csak szigorú feltételek mellett lehet felvenni a CSOK-ot, illetve kevésbé ismert speciális szabályok vonatkoznak a mozaikcsaládokra és az élettársakra.

Ráadásul februárban több CSOK szabályozó rendelet jött ki, amelyek miatt jóval kockázatosabbá vált a 10 milliós összeg felvétele előre vállalt gyermek esetén, és kevésbé lehet használt lakás vételére kijátszani a támogatást. Érdemes tisztában lenni a változásokkal, mert az eddigieket teljes egészében felváltó friss szabályokat azokra is alkalmazni kell, akik már a változások megjelenése előtt igényelték a CSOK-ot (de még nem bírálták el a kérelmüket), ha az új szabály kedvezőbb számukra.

Ezért a Portfolio, az FHB Bankkal és a Takarékokkal 2016-ban egy országos roadshow keretében végiglátogatja Magyarország nagyvárosait, megyeszékhelyeit. Szakértőink választ adnak a felmerülő kérdésekre, segítenek eligazodni a bonyolult szabályok között – természetesen a legfrissebb információkkal, és személyes tanácsadással is készülünk.

 

ELŐADÓINK, BESZÉLGETŐPARTNEREINK:

  • Tokodi Gábor, vezérigazgató-helyettes, FHB Bank Zrt.
  • Hartmann Imre, elnök, Pannon Takarék Bank Zrt.
  • Mázi Gábor, a DunaHouse tatabányai irodavezetője

MODERÁTOR:

 

Az előadások után panelbeszélgetésre kerül sor, majd a résztvevő érdeklődők kérdéseire válaszolnak a szakértők. A helyszínen lehetőség van személyes tanácsadás igénybevételére is, az előadásokkal párhuzamosan és azt követően is.

A részvétel Támogatóinknak köszönhetően ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Amennyiben több fővel szeretnének részt venni, legyenek kedves minden érdeklődőt beregisztrálni. Kizárólag az előzetesen bejelentkezett vendégeket áll módunkban fogadni a rendezvényre.

Kérjük, hogy online jelentkezéskor minden résztvevő a SAJÁT nevével és email címével regisztráljon be, mert rendszerünk kiszűri az azonos nevűeket, rontott jelentkezésnek tekinti és törli ezeket a regisztrációkat.
(Tehát házaspároknál kérjük ne két „Kovács Pál” néven jelentkezzenek, hanem "Kovács Pál" és "Kovács Pálné" néven. Amennyiben egy családban több „Kovács Pál” lenne, kérjük előtaggal különböztessék meg magukat: "Kovács Pál" és "ifj. Kovács Pál"). Köszönjük!

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a helyfoglalás érkezési sorrendben és a szállodai, maximális kapacitásnak megfelelően történik.

Azoknak az érdeklődőknek, akik teltház miatt nem tudnak részt venni a rendezvényen, szeretnénk figyelmükbe ajánlani a tatabányai FHB Bank CSOK PONT-ot és a Pannon Takarék Bank Zrt. fiókjait

Csatlakozzon Facebook eseményünkhöz is!

 

AZ ESEMÉNY LEGFONTOSABB PARAMÉTEREI:

Időpont: 2016. április 4., hétfő

Előzetes regisztráció ellenőrzése a helyszínen: 17:00-17:30

Szakmai program (előadások) és személyes tanácsadás a CSOK iránt érdeklődőknek: 17:30-19:00

Helyszín:  A Vértes Agorája, 2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 1.

A Portfolio Klub márciusban és áprilisban a következő nagyvárosokat is meglátogatja a témában: Nyíergyháza, Veszprém, Budapest. Részletek hamarosan!

Galéria

Megérkezett a segítség a CSOK-hoz - Országos Portfolio Klub sorozat

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

Tartalmi és szervezési kérdésekben: Portfolio Klub, Telefon: +36-1-327-4088, E-mail: klub@portfolio.hu

Szervezés, lebonyolítás, információk: Portfolio Klub, Telefon: +36-1-327-4088, E-mail: klub@portfolio.hu

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A Feliratkozom gombra kattintással elfogadom az ÁSZF feltételeit