Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

Megérkezett a segítség a CSOK-hoz - Tatabánya

A leggyakoribb CSOK-tévhitek: ezért fogják sokan bukni a 10 + 10 milliót

Időpont: 2016. április 4.  

Helyszín: A Vértes Agorája

Kiemelt témáink

 • A leggyakoribb CSOK-tévhitek: ezért fogják sokan bukni a 10 + 10 milliót
 • Milyen változásokat hoztak a februári CSOK szabályozó rendeletek?
 • Kinek lett előnyösebb, és kinek kockázatosabb az otthonteremtési kedvezmény?
 • Hogyan változott a CSOK támogatási összege az új szabályozásban?
 • Mi számít lakásbővítésnek, amire felvehető a használt lakások után járó CSOK?
 • Milyen speciális szabályok vonatkoznak egyedülállókra, párokra és mozaikcsaládokra?

Előadóink lesznek többek között

Összes előadó
speaker image
Budai Ákos
főszerkesztő
Property Forum
speaker image
Hartmann Imre
elnök
Pannon Takarék Bank Zrt.
speaker image
Mázi Gábor
irodavezető
DunaHouse Tatabánya
speaker image
Tokodi Gábor
retail szegmens és termékmenedzsment vezető
Raiffeisen Bank

Miért jöjjön el?

CSOK: mutatjuk a buktatókat – milliós a tét

Személyes tanácsadással és előadásokkal segítünk átlátni a változásokat.

Vannak, akik azt hiszik, hogy már mindent tudnak az új CSOK-ról. Vannak, akik úgy érzik, nincs már számukra tisztázatlan kérdés. És vannak, akik biztosak abban, hogy megkapják a 10+10 milliót. Pedig rengeteg olyan apró részlet van, amelyekkel kapcsolatban tévhitek élnek az emberek fejében: ilyenek a tetőtér-beépítés és a mozaikcsaládokra vonatkozó feltételek. Ráadásul az elmúlt hónapokban számos változás történt a szabályozásban, amelyek a könnyítések mellett szigorításokat is tartalmaznak. Április 4-én Tatabányán első kézből, egyenesen a szakértőktől tájékozódhat az újdonságokról, és választ kaphat minden kérdésre.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Támogatóink

Támogató

Szakmai partner

Az első ezer CSOK-igénylés még február végéig megtörtént, de a pénzintézetek ennek a többszörösére számítanak az év második felében, amikorra rengeteg CSOK-kompatibilis ingatlan elkészül. Mivel január óta népszerű a téma, sokan úgy gondolják, hogy már mindent tudnak az új szocpolról, pedig a tetőtér-beépítésre csak szigorú feltételek mellett lehet felvenni a CSOK-ot, illetve kevésbé ismert speciális szabályok vonatkoznak a mozaikcsaládokra és az élettársakra.

Ráadásul februárban több CSOK szabályozó rendelet jött ki, amelyek miatt jóval kockázatosabbá vált a 10 milliós összeg felvétele előre vállalt gyermek esetén, és kevésbé lehet használt lakás vételére kijátszani a támogatást. Érdemes tisztában lenni a változásokkal, mert az eddigieket teljes egészében felváltó friss szabályokat azokra is alkalmazni kell, akik már a változások megjelenése előtt igényelték a CSOK-ot (de még nem bírálták el a kérelmüket), ha az új szabály kedvezőbb számukra.

Ezért a Portfolio, az FHB Bankkal és a Takarékokkal 2016-ban egy országos roadshow keretében végiglátogatja Magyarország nagyvárosait, megyeszékhelyeit. Szakértőink választ adnak a felmerülő kérdésekre, segítenek eligazodni a bonyolult szabályok között – természetesen a legfrissebb információkkal, és személyes tanácsadással is készülünk.

 

ELŐADÓINK, BESZÉLGETŐPARTNEREINK:

 • Tokodi Gábor, vezérigazgató-helyettes, FHB Bank Zrt.
 • Hartmann Imre, elnök, Pannon Takarék Bank Zrt.
 • Mázi Gábor, a DunaHouse tatabányai irodavezetője

MODERÁTOR:

 

Az előadások után panelbeszélgetésre kerül sor, majd a résztvevő érdeklődők kérdéseire válaszolnak a szakértők. A helyszínen lehetőség van személyes tanácsadás igénybevételére is, az előadásokkal párhuzamosan és azt követően is.

A részvétel Támogatóinknak köszönhetően ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Amennyiben több fővel szeretnének részt venni, legyenek kedves minden érdeklődőt beregisztrálni. Kizárólag az előzetesen bejelentkezett vendégeket áll módunkban fogadni a rendezvényre.

Kérjük, hogy online jelentkezéskor minden résztvevő a SAJÁT nevével és email címével regisztráljon be, mert rendszerünk kiszűri az azonos nevűeket, rontott jelentkezésnek tekinti és törli ezeket a regisztrációkat.
(Tehát házaspároknál kérjük ne két „Kovács Pál” néven jelentkezzenek, hanem "Kovács Pál" és "Kovács Pálné" néven. Amennyiben egy családban több „Kovács Pál” lenne, kérjük előtaggal különböztessék meg magukat: "Kovács Pál" és "ifj. Kovács Pál"). Köszönjük!

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a helyfoglalás érkezési sorrendben és a szállodai, maximális kapacitásnak megfelelően történik.

Azoknak az érdeklődőknek, akik teltház miatt nem tudnak részt venni a rendezvényen, szeretnénk figyelmükbe ajánlani a tatabányai FHB Bank CSOK PONT-ot és a Pannon Takarék Bank Zrt. fiókjait

Csatlakozzon Facebook eseményünkhöz is!

 

AZ ESEMÉNY LEGFONTOSABB PARAMÉTEREI:

Időpont: 2016. április 4., hétfő

Előzetes regisztráció ellenőrzése a helyszínen: 17:00-17:30

Szakmai program (előadások) és személyes tanácsadás a CSOK iránt érdeklődőknek: 17:30-19:00

Helyszín:  A Vértes Agorája, 2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 1.

A Portfolio Klub márciusban és áprilisban a következő nagyvárosokat is meglátogatja a témában: Nyíergyháza, Veszprém, Budapest. Részletek hamarosan!

Galéria

GALÉRIA | 145 kép
Megérkezett a segítség a CSOK-hoz - Országos Portfolio Klub sorozat

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

Szervezés, lebonyolítás, információk

 • Portfolio Klub
 • próba
 •  
 • Telefon: +36-1-327-4088
 • E-mail cím:

Tartalmi és szervezési kérdésekben

 • Portfolio Klub
 • próba
 •  
 • Telefon: +36-1-327-4088
 • E-mail cím:
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.