Előfizetői tartalom

Nyíregyháziak: itt a segítség a CSOK-hoz

Portfolio
Az év elejétől jelentős változások léptek életbe a családok otthonteremtési kedvezményénél, azaz a CSOK-nál, ami rengeteg család érdeklődését felkeltette. Az ő tájékoztatásuk érdekében indította el a Portfolio a nagysikerű országos lakossági CSOK Klubot. A következő állomás Nyíregyháza lesz, ahol személyes tanácsadást is igénybe vehetnek a résztvevők.

Előadóink: Tokodi Gábor, vezérigazgató-helyettes, FHB Bank Zrt. Bede József, elnök-igazgató, Szabolcsi Takarék Moderátor: Ditróy Gergely, vezető elemző, Otthontérkép Tervezett témáink: Hogyan élhetnek az érdeklődők az új CSOK lehetőségével? Melyek a legfontosabb feltételek? Melyek a legfontosabb buktatók? Mire kell nagyon figyelni az igénylés során? Mit okozhatnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés