Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Agrárszektor Konferencia 2020

Időpont: 2020. december 3. - 4.  

Helyszín: Siófok, Hotel Azúr Wellness ****

HELYSZÍNI RÉSZVÉTEL ÁRA

Extra Early bird jegyár
69.900 HUF + ÁFA/fő
206 EUR + ÁFA/fő
OFFLINE JEGYVÁSÁRLÁS
A helyszíni részvételre jogosító jegyek korlátozott számban érhetőek el az Ön biztonsága érdekében. A Portfolio maximális biztonsági intézkedésekkel a lehető legkörültekintőbb egészségmegőrző szempontok alapján tervezte meg őszi rendezvényeit. Az ultraprémium, nemzetközi sztenderdek szerint eljáró szállodák és a professzionális saját szempontrendszer garantálja a kiemelt figyelmet az extra biztonságot kívánó időszakban. Amennyiben a rendezvény betelik, kérjük csatlakozzon online eseményünkhöz, ahol korlátlan részvételre van lehetőség!

ONLINE RÉSZVÉTEL ÁRA

Extra Early bird jegyár
24.900 HUF + ÁFA/fő
74 EUR + ÁFA/fő
A jegy megvásárlásával élőben, online, interaktívan követheti az előadásokat. Mintegy fél éve immár a Portfolio a virtuális térben is megrendezi konferenciáit, így a megszokott magas színvonalú szakmai programjainkon otthon vagy munkahelyén is részt vehet. Rendezvényeink platformjai a lehető legjobb interaktív lehetőségeket kínálják, mint például élő kapcsolatépítés, egyéni videó hívások, párhuzamos szekciók és a networking, így nyújtva egy igazi rendezvény érzését.

Siófok, Hotel Azúr Wellness ****

Egyágyas szoba

26900 HUF + ÁFA/szoba

79 EUR + ÁFA/szoba

Kétágyas szoba

36900 HUF + ÁFA/szoba

109 EUR + ÁFA/szoba

Prémium egyágyas szoba*****

34900 HUF + ÁFA/szoba

103 EUR + ÁFA/szoba

Premium kétágyas szoba*****

44900 HUF + ÁFA/szoba

132 EUR + ÁFA/szoba

Fontos információk az árakkal és a szolgáltatásokkal kapcsolatban

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4-4 pont kapható az eseményen való résztvételért. (A kredit pont érvényesítéséhez mindkét nap külön regisztráció szükséges a helyszínen!)

 

OFFLINE jegyár kedvezmények: (nem összevonhatóak):

 • NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA TAGOK SZÁMÁRA 50% kedvezmény a részvételi díjból. - Regisztráció során legyenek kedvesek megadni tagsági számukat a kedvezmény érvényesítéséhez.
 • 20% kedvezmény öt vagy több fő jelentkezése esetén

Kérjük csoportos jelentkezés esetén csak azonos mértékű kedvezményre jogosultak regisztráljanak egy regisztrációs folyamat során! 

ONLINE jegyár kedvezmény:

 • NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA TAGOK SZÁMÁRA 20% kedvezmény a részvételi díjból.

 

Figyelem!  A fenti árak közvetített szolgáltatást tartalmaznak (rendezvény ellátás), melyre az esetleges kedvezmények nem vonatkoznak! 

Az offline részvételi díj tartalmazza:

 • a rendezvényen való részvételt december 3-án és 4-én
 • egész napos ellátást december 3-án (büféebéd, kávészünetek) és a vacsorával egybekötött esti állófogadáson, esti programokon való részvételi lehetőséget
 • kávészünetet december 4-én délelőtt
 • záró svédasztalos ebédet december 4-én

A részvételi díj a szállás díját nem tartalmazza.

A járványhelyzetre való tekintettel, vendégeink biztonsága érdekében Társaságunk úgy döntött, hogy számukra a Konferencián való részvételt kizárólag szobafoglalással együtt teszi lehetővé. Megértésüket köszönjük!

 

ÉRINTÉSMENTES BELÉPÉS

Felhívjuk kedves résztvevőink figyelmét, hogy a konferenciára való jelentkezést követően QR-kódot küldünk ki a regisztráció során megadott résztvevői email címre. Ezt legyenek kedvesek magukkal hozni akár kinyomtatva, akár telefonjukon felmutatva a rendezvény napján, ezzel biztosítva a bejutást!

Kérdés esetén keressék rendezvényszervező kollégánkat lenti elérhetőségén!

ELLENŐRIZZE E-MAIL FIÓKJÁT
A jelentkezés visszaigazolása során személyre szóló QR kódot kap emailben
MUTASSA FEL A QR KÓDOT
A rendezvény napján hozza magával okoskészülékén vagy kinyomtatva a QR kódot
VEGYE ÁT KITŰZŐJÉT
A kitűző az ön belépési igazolványa, kérjük viselje a konferencia alatt.
LÉPJEN BE A KONFERENCIA TERÜLETÉRE
A rendezvény szolgáltatásai az ön rendelkezésére állnak

Jelentkezés, fizetési és lemondási feltételek

Az online regisztrációról e-mail-ben visszaigazolást küldünk. (A jelentkezés során az adatokat és a "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételeket" jóvá kell hagyni.) A "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek" elfogadása után, a regisztráció során jóváhagyott adatok alapján a visszaigazoló levél mellékleteként egy díjbekérőt küldünk e-mailben, melyet kérünk a regisztráció visszaigazolásától számított 8 munkanapon belül kiegyenlíteni szíveskedjenek. A fizetést követően kerül kiállításra a számla, melyet postázunk Önöknek a regisztrációnál megadott címre.

Az online regisztráció megrendelésnek minősül. A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. A jelentkezés véglegesítése és elküldése után lemondást nem fogadunk el, a részvételi jegyet nem váltjuk vissza. A részvételi díjat a rendezvényről történő távolmaradás esetén is ki kell fizetni. A részvételi díj teljes kiegyenlítése után a részvétel átruházható. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat - beleértve az átutalás hiányára való hivatkozást vagy egyéb okok miatti rendezvénytől való távolmaradást - nem fogadunk el. Ebben az esetben is a teljes összeget ki kell fizetni.

FIGYELEM!

A Net Média Zrt. Fenntartja a jogot a rendezvény időpontjának módosítására. Ha a rendezvény időpontja módosul, az új időpontról a Net Média Zrt. megfelelő időben tájékoztatja a jegyvásárlókat. A megváltott és kifizetett jegyek a módosított időpontban is érvényesek vagy, ha az új időpont nem lenne megfelelő, átruházhatóak.

Ha a rendezvény jogszabályi vagy hatósági korlátozás vagy a felektől független külső egyéb körülmény miatt nem tartható meg a kijelölt időpontban, a Net Média Zrt. a rendezvényt on-line konferencia formájában tartja meg. Az on-line konferencia részvételi díja a vele megegyező témájú, meg nem tartható rendezvény részvételi díjának 40%-a. Az ezt meghaladó befizetéseket a Net Média Zrt. a rendezvény on-line formában történő megtartásáról szóló döntés közzétételét követő 20 napon belül visszatéríti.
A jegy ára még a rendezvény időpontjának módosítása vagy on-line formában történő megtartása esetén sem téríthető vissza a jelen feltételekben írtakat meghaladó mértékben!

Támogatóink

Super Gold Támogató

Bonafarm
GLENCORE
Takarékbank_Agrár

Kiemelt szakmai partner

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
Szent István Egyetem

Gold Támogató

Erste Bank
Hiventures új 2019!
Kite Zrt.
Talentis

Silver+ Támogató

Silver Támogató

Az állófogadás GIN bárjának támogatója

Bronze Támogató

Szakmai partner

Kiemelt Médiapartner

Médiapartner

Maximális biztonság és egészség szponzora

Kapcsolat

Szervezés, lebonyolítás, információk

Ócsai Gábor
 • Ócsai Gábor
 • rendezvényszervező
 •  
 • Telefon: +36 1 472 2095
 • E-mail cím:
Koncsek Fruzsina
 • Koncsek Fruzsina
 • rendezvényszervező
 •  
 • Telefon: +36 1 327 4086
 • E-mail cím:

Szponzorációs lehetőségek

Bacsa Attila
 • Bacsa Attila
 • Key-Account Manager
 •  
 • Telefon: +36-30-650-9833
 • E-mail cím:
 • Pisont Klaudia
 •  
 • E-mail cím:

Tartalmi és szervezési kérdésekben

Kovács Nóra
 • Kovács Nóra
 • újságíró, szerkesztő
 •  
 • E-mail cím:
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az ÁSZF feltételeit