Le fog fogyni! - Opel Astra K

Portfolio
A járműipar jelenlegi fejlődési iránya egyetlen gyártót sem kímél meg olyan jelentős beruházást igénylő fejlesztésektől, mint a nagy szilárdságú acélok megmunkálására alkalmas gépsorok üzembe állítása. Inkább előbb, de utóbb mindenképp szükséges ezen lépés megtétele, különben a konkurencia behozhatatlan előnyre tesz szert. Az Opel az lehető legtovább odázta a jelentős összeget felemésztő beruházást, de az Astra következő, K generációja már profitálhat belőle.
Az Opel kompakt modelljeinek nyolc évtizedes hagyományát folytatva az Opel Group elnök-vezérigazgatója, Dr. Karl-Thomas Neumann szeptemberben, a Frankfurti Autószalonon - 2015. szeptember 17-27. - fogja leleplezni a vadonatúj Astrát. Egyelőre csak álcázott, fejlesztés alatt álló prototípusok láthatók, de Dr. Neumann szerint az innovációkkal - a beszállítóknál fellehető, jórészt elektronikus kiegészítőkkel - megrakott új Astra designja és hatékonysága egyaránt figyelemreméltó lesz.

Mint azt Dr. Neumann hozzátette, a 11. generációs kompakt Opel fejlesztési prioritásai közé tartozott a térkihasználás: miközben csökkentek a külső méretek, lényegesen tágasabb tér várja az utasokat. Az új Astrát tervező mérnökcsapat jelentősen leszorította az autó tömegét, ami kedvezően hat az agilitására és a fogyasztására.

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF