Videó: a Huawei igazgatóját kérdeztük a kiberbiztonságról

Portfolio
A Portfolio a Nemzetközi Távközlési Egyesület éves konferenciáján készített videóinterjút Andy Purdy-vel, a Huawei Technologies USA kiberbiztonsági igazgatójával.

A kínai technológiai óriáscégről sokat hallunk mostanában, többek közt az amerikai-kínai kereskedelmi háború kapcsán, de vállalat európai szerepe is gyakori téma. A Huawei nyerte el a legtöbb 5G megbízást világszerte, összesen 50 kereskedelmi szerződést kötöttek Nagy-Britanniától Dél-Koreáig, és a magyarországi 5G hálózat kiépítésében is fontos szerepet játszhatnak.

A Portfolio Andy Purdy-vel, a Huawei USA kiberbiztonsági igazgatójával a Nemzetközi Távközlési Egyesület éves budapesti konferenciáján beszélgetett a témáról, és arról, hogy a Huawei hogyan, milyen eszközökkel, megoldásokkal kezeli a kiberbiztonságot az 5G világában.

A szakembert megkérdeztük a cég kiberbiztonsági stratégiájáról, és hogy miként fogja ezt az 5G megváltoztatni, és persze kitértünk arra is, hogyan kezelik azt a helyzetet, hogy az amerikai-kínai kereskedelmi háború kereszttüzébe kerültek.

A cikk megjelenését a Huawei támogatta.

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF