A Generali Alapkezelő Zrt. junior portfólió menedzsert keres (x)

Portfolio
A Generali Alapkezelő Zrt. junior portfólió menedzser munkatársat keres.
Kik vagyunk?

A Generali Alapkezelő a magyarországi Generali Csoport befektetési szolgáltatások nyújtására szakosodott cége. Társaságunk egy olyan komplex, professzionális szolgáltatásokat nyújtó, a XXI. század igényeit kielégítő termékpalettát épített ki, amely mind a magán, mind az intézményi ügyfelek számára biztosítja az igényeikhez, hozamelvárásaikhoz, kockázatvállaló képességükhöz legjobban illeszkedő befektetési portfóliók kialakítását.

Kit keresünk?

Egy tanulásra nyitott, feladatorientált és analitikus gondolkodású tehetségre, kezdeményező, jó kommunikációs- és íráskészségű, határozott személyiséggel rendelkező junior kollégára van szükségünk, aki
  • komolyan érdeklődik a tőkepiac és befektetési terület iránt,
  • rendelkezik folyamatban lévő vagy már befejezett pénzügyi, befektetés-elemzői szakokon felsőfokú tanulmányokkal,
  • felsőfokon beszél és ír angolul,
  • precíz, pontos, felelősségteljes,
  • felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel bír.

Ha a fentieket olvasva már felcsillant a szemed, és a leírás alapján magadra ismertél, talán még nem is gondolnád, de közénk tartozol!

Feladataid lesznek
  • alapvető számítások, portfóliók teljesítményének elemzése,
  • prezentációk és a folyamatos jelentések összeállításában történő segítség,
  • elemzési feladatokba történő folyamatos bevonás,
  • a legfontosabb cégekről megjelenő információkkal kapcsolatos monitoring,
  • céges tájékoztatókon, ügyfél rendezvényeken történő részvétel,
  • adminisztratív feladatok.


Ahol dolgozni fogsz, és amit kínálunk
  • Jól megközelíthető, központi helyen, metró mellett, a Generali Biztosító Teréz körúti székházában (1066 Budapest, Teréz körút 42-44.).
  • Ha sportolni szeretnél, nem kell messze menned: Váci úti székházunkban fitneszterem található. Sőt TRX, jóga és egyéb csoportos sporttevékenységre is van lehetőség.
  • Római-parti Generali Akadémia és Szabadidőközpontunk számos kikapcsolódási lehetőségeket kínál és medencével vár.
  • Generali Futóklubunk is tárt karokkal vár.
  • Ebédszünetben pedig a székházban lévő saját éttermünkben vagy a közeli szuper helyeken próbálhatod ki kedvenc fogásaidat.
  • Béren kívüli juttatási csomagunk 17 különböző elemet tartalmaz köztük ingyenes céges egészségcsomagot és kafetériát is.
  • Biztosítjuk a munkavégzéshez szükséges szakmai és technikai hátteret.
  • Rugalmasan oszthatod be az idődet.

Ami a pályázathoz szükséges

A Karrier oldalunkon egy rövid regisztrációt követően várjuk jelentkezésedet.
https://generali.karrierportal.hu/allas/junior-portfolio-menedzser-904

Önéletrajzának megküldésével Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy az önéletrajzában megadott adatokat a Generali Biztosító Zrt. (székhelye: 1066 Budapest, Teréz körút 42-44.) kezelje, abból a célból, hogy az Ön végzettségének és érdeklődési körének leginkább megfelelő álláslehetőségről értesítse, Önnel időpontot egyeztessen, továbbá abból a célból is, hogy az állásajánlatra történő kiválasztást lebonyolítsa. Ezen hozzájárulását Ön bármikor, indokolás nélkül jogosult visszavonni, a fenti e-mail címre történő elektronikus levél megküldése útján. Hozzájárulásának a visszavonását követően Társaságunk a fenti célból Önt nem keresi meg a továbbiakban. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (a továbbiakban: Infotv.) előírt kötelezettségünknek megfelelően tájékoztatjuk, hogy az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása, amely hozzájárulást Ön az önéletrajzának a fenti címre történő megküldésével adja meg. Az adatok kezelésére, feldolgozására Társaságunk, a Generali Biztosító Zrt. jogosult. Tájékoztatjuk, hogy a megküldött önéletrajzának adatait, annak teljes tartalmát bizalmasan kezeljük, harmadik személynek az Ön tudta és beleegyezése nélkül információt nem szolgáltatunk ki Önről, azokat kizárólag Társaságunk emberi erőforrás osztályának a munkatársai, valamint az esetleges álláslehetőséggel kapcsolatban érintett vezetői ismerhetik meg. Ön bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatainak a kezeléséről, továbbá kérheti személyes adatainak helyesbítését, zárolását, törlését. Mindezeken túlmenően, Ön tiltakozhat személyes adatainak a kezelése ellen, illetve jogainak a megsértése esetén Ön jogosult bírósághoz fordulni, illetve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság felé bejelentéssel élni. Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk az Ön adatait az Infotv. 6.§ (5) bekezdése alapján, esetleges jogos érdekének az érvényesítése céljából, a magyar polgári jog szabályai szerinti általános elévülési időn belül (5 évig) kezeli. Az ötödik év elteltével az Ön adatait adatbázisunkból véglegesen és visszavonhatatlanul töröljük.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF