Mennyit érnek ingatlanjaink elhúzódó recessziós időszakban?

Portfolio
Hogyan árazzák az ingatlanokat a befektetők, értékbecslők egy olyan világban, ahol naponta dőlnek meg korábban megkérdőjelezhetetlennek tűnt fundamentumok? Mi alakítja az ingatlanárakat a jelenlegi bizonytalan környezetben? Mit csinálnak a bankok a bedőlt projektekkel? A Portfolio.hu és a RICS közös rendezésű konferenciája több nemzetközi előadó segítségével ezekre a kérdésekre keresi a választ.
Az ingatlanok értékének meghatározása minden korábbinál kritikusabb kérdéssé vált az elmúlt néhány évben. Az értékbecslőknek a korábbi évekkel ellentétben egy nagyon gyorsan változó, kiszámíthatatlan gazdasági környezetben kell meghatározniuk az ingatlanok értékét. A Portfolio.hu és az RICS által közösen szervezésében megvalósuló Property Valuation 2012 konferencia az értékbecslés, az ingatlanárazás legégetőbb kérdéseire keresi a választ nemzetközi szakértők segítségével.

A február 16-án megrendezésre kerülő félnapos konferenciára Bécsből, Londonból, Varsóból érkeznek nemzetközi előadók. Az előadók között olyan szakértőket találunk mint Robert Mayhew, az RICS európai elnökségének tagja, Otis Spencer, a Heitman európai társelnöke, Hermán Róbert, a Portico Investment befektetési igazgatója, Számely Péter, a Hypo NOE régiós finanszírozási vezetője és Duronelly Péter, a Budapest Alapkezelő vezérigazgatója. Az eseményen elsősorban nem előadások, hanem interaktív panelbeszélgetések keretén belül folynak majd a szakmai viták.

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF