Világhírű lett Budapest egyik legmenőbb irodaháza

Portfolio
Az egyik legfontosabb építész online magazin, az ArchDaily oldalán bukkantunk rá a néhány hónapja elkészült és átadott Medve utcai irodaházra, ami az egyik legkülönlegesebb ebben a kategóriában Budapesten. Az épület terveit a 3h építésziroda készítette.

Magyar építésziroda megvalósult tervét csak ritkán éri olyan szerencse, hogy a nemzetközi építészvilág egyik legismertebb magazinjában, az archdaily.com oldalán láthatjuk viszont. A budapesti 3h építészirodát azonban a héten éppen ez a megtiszteltetés érte. Egy Medve utcai irodaház terveivel sikerült felkerülniük a világ legkülönlegesebb építészeti alkotásait összegyűjtő oldalra.

Az irodaházat egyébként a Geometria Kft. építette magának, akik azóta már be is költöztek az impozáns épületbe. A cég azt írja a tevékenységéről a saját honlapján, hogy széleskörű informatikai szolgáltatásokat nyújt vállalatok, intézmények számára. Referinciáik között olyan cégek szerepelnek mint a Démász, Elmű-Émász, E.on, Mavir, Főtáv, Fővárosi Gázművek, Fővárosi Vízművek, Határőrség, KSH, és több egyéb cég is.

Az ArchDaily oldalán idén már láthattuk a ZSK Architects épületét, amit a HungaroControl Zrt.-nek készítettek, valamint a Modum építésziroda zánkai Új Nemzedék Központ átalakításának képeit, valamint a Sagra Architects szolnoki református egyház közösségi házát.Nézze végig a megvalósult projekt képeit





2012 januárjában még ezt fotózta a Google autója


View Larger Map







Képeket készítette: Bujnovszky Tamás

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF