Luca, Aurelia

Kereskedelmi fejlesztési üzletág magyarországi és romániai üzleti tevékenységért felelős ügyvezető alelnök, Skanska

Harmadik alkalommal a listán

A Skanska kereskedelmi fejlesztési üzletágának ügyvezető alelnöke Magyarországon és Romániában. Több mint 20 éve dolgozik az ingatlanszektorban, 10 éve tagja a Skanska csapatának. 2012-ben csatlakozott a céghez bérbeadási menedzserként, 2018-ban bízták meg a román-, majd 2021-ben a magyar leányvállalatok vezetésével.

A H2Offices irodakomplexum közösségi kertje. Kép forrása: Skanska

Az elmúlt év rendkívül dinamikus volt a cég életében, lezárult a H2Offices első fázisa, amit az ERSTE Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alapnak értékesítettek. Az irodaház LEED Platinum és Access4You Gold minősítést kapott, de folyamatban van a WELL és a WELL Health & Safety tanúsítások megszerzése is. Ezzel egyidőben a Bukarestben található Equilibrium projekt előtt egy 3500 négyzetméteres zöldterületet alakítottak ki.

A vállalatnál 2023-ban az olyan újdonságok voltak fókuszban, mint az Equilibrium 2 projekt. Az irodakomplexum második épülete az egyetlen Access4You Silver minősítéssel rendelkező beruházás Romániában.

Budapesten jelenleg a H2Offices következő két fázisán és a Hold irodaházon dolgozik a cég, ez utóbbi a Skanska első projektje Budapest belvárosában. Mindemellett nyitottan állnak további megvásárolható földterületek keresésére is, tovább erősítve a magyarországi portfóliót.

Előadónk volt az alábbi konferenciákon
  • SEE Property Forum & Awards Gala 2023 - Bucharest, Romania
  • Romania ESG Forum 2023
  • Property Investment Forum 2021
  • SEE Property Forum 2017 - Bucharest, Romania