Női egyenlőség a lóerők versenyében is (x)

Portfolio
Az emancipáció végigsöpört a divat területén, a munkahelyi közegen, a családban és még számos fontos társadalmi helyszínen. De vajon érezhetünk-e változást az utakon? A “női vezető” kezdetű lekicsinylő megjegyzést sajnos még mindig sokat hallhatjuk.
A Peugeot 807-tel mindez a múlté. Felszereltségének köszönhetően, olyan biztonságérzettel tölti el sofőrjét, hogy az óvatos női vezetési stílust el is felejthetjük.
Ráadásul ez a 8 személyes családi autó olyan erőforrásokkal bír, hogy gyorsaságban és rátermettségben gond nélkül felveheti a versenyt bármelyik sportos, férfias autóval az utakon. A 2.0 és 2.2 literes benzinmotoros változat teljesítménye 138, illetve 160 lóerő, míg a 3.0 literes V6-os motor 205 lóereje és a 200 km/h végsebessége a csúcsmodellek közé emeli a Peugeot 807-et. A 110 és 130 lóerős dízelmotorok pedig nagy nyomatékuk miatt nyújtanak feledhetetlen vezetési élményt.
Az új Peugeot 807 érkezése jó hír a nőknek és jó hír a családnak: kényelmes családi buszlimuzin vagány motorválasztékkal és felszereltséggel.

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF