Hamarosan meghirdetik a "GVOP-2005-2.3.2." pályázatot (x)

Portfolio
Ez alternatívája lehet a pályázati toplistát vezető GVOP 2.1.1. kis- és középvállalkozások műszaki-technológiai háttere fejlesztésének támogatására megjelent felhívásnak, amelyre az első körben 2300-2400 pályázatot adtak be, és 60 ponttal az idén itt aligha lehet bejutni a nyertesek közé - mondta Rékasi Tiborné, a Magyar Vállalkozásfejlesztési Kht. divízióvezetője.

A GVOP-2005-2.1.1 "Kis- és középvállalkozások műszaki-technológiai háttere fejlesztésének támogatása " címmel kiírt pályázat április elsején zárult. A támogatásra rendelkezésre álló forrás mértéke 6,8 milliárd forint, mely - a szakaszos benyújtásnak és elbírálásnak köszönhetően - várhatóan két egyenlő részben kerül felhasználásra.

A támogatott pályázatok várható száma 700-750 db.

Rékasi Tiborné megerősítette egyúttal, hogy a GVOP 2.1.1. kiírás második körében augusztus 1-jétől lehet beadni újabb pályázatokat. Aki az első körben a vonal alá kerül, az egy kijavított pályázattal a második körben még próbálkozhat.

A tegnapi országos pályázati találkozón, amelyet az ICT Európa Tanácsadó és Szolgáltató Kft. ezúttal másodszor szervezett meg, a több mint 300 résztvevő azt is megtudhatta, hogy a magyarországi fejlesztéseket 2020-ig előirányzó országos fejlesztési koncepció a jövő hét elején kerül a fejlesztéspolitikai kabinet elé. Mint Répássy Balázs, a Nemzeti Fejlesztési Hivatal osztályvezetője közölte, júniusra várható a parlamenti szavazás.

Forrás: www.kkvportal.hu

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF