Cisco Videotelefónia - Vessen egy pillantást az új lehetőségekre (x)

Portfolio


Az egységes hang- adathálózatok új lehetőségeket nyitnak az üzleti kommunikáció terén:
  • Gyorsabban és egyszerűbben kommunikálhat ügyfeleivel, partnereivel és beszállítóival
  • A csapatmunka hatékonysága jelentősen növelhető
  • A munkavégzés módja átalakul: csökkennek a költségek miközben jobban gazdálkodhat idejével

A Cisco videotelefónia megoldása új, sokoldalú kommunikációs csatornát kínál: segítségével javítható az együttműködés hatékonysága a szervezeten belül, vállalata vagy intézménye gyorsabban reagálhat az ügyfelek igényeire és versenyképesebbé válik.
Vessen egy pillantást video bemutatónkra
Link: http://www.cisco.com/hu/video/

És ez még csak a kezdet. A Cisco IP kommunikációs megoldásai és alkalmazásai segítenek megújítani a munkavégzés folyamatát.

Videotelefónia gombnyomásra

A kommunikáció hatékonyabbá válik, ha a beszélgetőpartnerek látják egymást: felgyorsul a döntéshozatal, javul az együttműködés , közelebb hozhatók a különböző helyszíneken dolgozó teamek. A Cisco videotelefónia megoldásával mindez olyan egyszerű, mint egy hagyományos telefonhívás.

Egyszerű kommunikáció

A Cisco Unified Communications egységes üzenetkezelő rendszere áramvonalasítja a kommunikációt: a hangposta, fax és email üzenetek egyetlen postafiókba érkeznek. A Cisco Unity segítségével telefonon is meghallgathatja email-jeit, a hangposta üzeneteket pedig az interneten keresztül is elérheti.

Hatékony ügyfélszolgálat

Az IP alapú kommunikáció egységesen kezeli a hang, video és adat-forgalmat, új távlatokat nyit az ügyfelekkel való kapcsolattartásban. Ön és munkatársai gyorsabban hozzáférhetnek a szükséges információkhoz, javul a vevők kiszolgálása, lerövidül a reakcióidő.

A Cisco IP kommunikációs és videotelefónia megoldásainak üzleti előnyeiről részletesen is olvashat weboldalunkon. http://www.cisco.com/hu/video/
(X)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF