A Noerr Ügyvédi Iroda elismerése Németországban (x)

Portfolio
Németország egyik vezető ügyvédi irodája, a Közép Európában, így Magyarországon is aktív Noerr kapta az év Jogi Tanácsadója Díját 2014-ben a frankfurti Juve kiadótól.


Ugyancsak a Noerr-t jutalmazta a szakmai bíráló bizottság az év legjobb M&A jogi tanácsadója kategóriában.
A Juve szakmai kiadó nevével fémjelzett elismeréseket a jogi tanácsadói piac egyik legfontosabb eseményeként tartja számon a szakma Németországban: bár a díjakat a német piacon végzett teljesítmény alapján ítélik oda, az Európa legnagyobb piacán elnyert elismerés természetesen mindig túlmutat Németország határain.

A Noerr egy független nemzetközi jogi tanácsadó cég, amely mintegy 500 szakértőjével 14 országban, köztük az Egyesült Államokban van jelen.
A cég több, mint 20 éve aktív Magyarországon is, ahol ügyfelei között találhatóak a legjelentősebb német ipari és pénzügyi befektetők.

Dr. Nádasdy Zoltán, a budapesti iroda vezetője a hír kapcsán kiemelte: "Bízunk benne, hogy a németországi elismeréshez hozzájárult cégünk minden egyes ügyvédje, így budapesti kollégáink is, akik a tavalyi év folyamán részt vettek a Deutsche Telekomnak a GTS felvásárlása során nyújtott tanácsadói megbízásban, amely kiterjedt a térségünk legtöbb országára. Számunkra a német befektetők bizalma kulcsfontosságú marad a jövőre nézve is."

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF