Előfizetői tartalom

Csúnya lett a zárás a tőzsdéken, 2022 óta nem történt ilyen a bitcoinnal

Portfolio
Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is nagy mínuszban zártak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A bitcoin 2022 novembere óta a legrosszabb hónapját zárta, az idei évben azonban még így is jelentős pluszban van a jegyzés. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

2024. április 30. 21:59 Megosztás Itt a vége A Nasdaq 1,9, az S&P 500 1,6, a Dow Jones pedig 1,5 százalékos mínuszban zárt kedden. A Dow 4,5 százalékot esett áprilisban, ami az index legrosszabb teljesítménye 2022 szeptembere óta, akkor 9 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés