Találd meg álmaid lakását most hétvégén (x)

Portfolio
Találd meg álmaid lakását Magyarország legnagyobb ingatlankiállításán a Lakás 2016 Kiállítás és Vásáron szeptember 16-18 között. Óriási választék, a legújabb projektek, aktuális témák és ingyenes tanácsadás.
A magyar ingatlanpiac elképesztő sebességgel száguld: egyre másra indulnak az új beruházások. Jelenleg 230, egyenként legalább négylakásos lakásprojekt épül vagy van tervezés alatt csak Budapesten, ami 8200 új lakást jelent 1-2 éven belül. Nem csak a fővárosban lendült fel a lakáspiac, a vidéki városokban közel harmadával több ingatlan cserélt gazdát 2016 első negyedévében, mint 2015 végén. Szinte mindenki lakást, házat akar venni, építeni, eladni, kiadni, vagy felújítani, ráadásul a CSOK és a 10+10 milliós állami támogatás azoknak a fantáziáját is megmozgatta, akik nemrég még nem is gondolkodtak lakásvásárlásban. De hogyan és hol érdemes lakást vásárolni?

Miért érdemes eljönni?

A tavaszi LAKÁS 2016 lakáskiállítás és vásár sikere után a Portfolio ősszel ismét megrendezi Magyarország legnagyobb ingatlankiállítását a Millenáris B épületében. Három napig minden a lakásvásárlásról és a lakásvásárlóknak szól szeptember 16. és 18. között.

A lakásvásár 70 kiállítója között 50 projekt lesz jelen, mintegy 10 ezer eladó új építésű lakással, közel 100 ezer eladó használt lakással, és összesen várhatóan közel 6 millió eladó új és használt négyzetméterrel.

A mintegy 1200 négyzetméteres kiállítóterületen ingyenes tanácsadás is várja a látogatókat, akik az ingatlanos és banki szakértőktől a legegyedibb kérdésekre is választ kaphatnak.

Álmaid otthona téged is vár

A LAKÁS 2016-on akár tervrajzról is foglalhatsz lakást, a legnagyobb bankok szakértői pedig az egyéni hitelkérdésekben is személyes tanácsadással várnak. A kiállítók között megtalálhatod a legnagyobb lakásprojekteket, például a Cordia Terrace Residence-t, a Metrodom Youngot, a Sasad Ligetet vagy a Dagály Residence-et, de olyan exkluzív fejlesztésekből is válogathat, mint a Klauzál Residence és a Marina Part.

Az ingatlanközvetítői piacvezető szereplői is jelen lesznek teljes adatbázisukkal, vagyis rengeteg eladó lakásból lehet válogatni - köztük az Otthon Centrum, a Duna House, valamint a legnagyobb online ingatlankeresők, csak úgy mint az Otthontérkép, Ingatlan.com és a Jófogás ajánlataiból -,

így egy helyen válik elérhetővé a piacvezetők kínálatában szereplő összes ingatlan.

Nem csak lakásvásárlóknak

Itt a helyed, ha új vagy használt lakást vennél saját vagy befektetési célra, lakást akarsz eladni, bérelnél vagy bérbe adnál, hitel felvételén gondolkodsz, felújítanál, modernizálnál, bővítenél, komplett szolgáltatást és teljes körű tájékoztatást szeretnél kapni szakértőktől a lakásvétel vagy eladás menetéről. A már konkrét szándékkal rendelkezők mellett azokat is várják a szervezők, akik a közeljövőben vagy középtávon gondolkodnak lakásvásárláson, lakáseladáson, lakáshasznosításon vagy éppen előnytelen hiteleik kiváltásán. A több ezer eladó lakás mellett a műszaki és esztétikai fejlesztésen gondolkodókat olyan cégek ajánlatai és tanácsadói várják, akik lakásfelújításban- és modernizálásban nyújtanak segítséget.

(X)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF