Elindult a végső visszaszámlálás a budapesti újlakáspiacon (x)

PR cikk
Már csak pár hétig lehet kedvezményes áron új otthont venni.

Alig néhány hete maradt azoknak, akik az 5%-os áfát és a Magyarország legnagyobb lakóingatlan-fejlesztője, a Cordia által kínált jelentős árelőnyt kihasználva szeretnének kedvezményes áron vásárolni új lakást Budapest legkedveltebb helyszínein. Ha most gyorsan és okosan dönt, még a várhatóan 2020. január 1-től érvénybe lépő 27%-os áfa komoly áremelő hatását kivédve szerződhet le új otthonára.

Az elfogadott jogszabályok szerint év végével megszűnik az új lakások kedvezményes, 5%-os áfakulcsa. A jövő év januárjától érvényes 27%-os forgalmi adóval bizonyosan egymillió forint fölé emelkedik majd a négyzetméterenkénti átlagár. Nem csoda, hogy az élénk keresletnek köszönhetően napról-napra csökken a még 5%-os áfával elérhető otthonok kínálata. Azok számára, akik hezitálnak, a Futureal-csoporthoz tartozó Cordia egy különleges konstrukciót alkotott meg. Ebben egyszerre használható ki a kedvezményes áfakulcs és a társaság által nyújtott jelentős, akár 15%-os árelőny.

Azok a lakások, amelyek a csupán néhány hétig tartó kampányban elérhetőek, Budapest legnépszerűbb helyszínein épülnek. Az akció keretében akár 15%-os árelőnnyel meghirdetett Grand Corvin második ütemének otthonai befektetésre vagy saját célú újlakásvásárlásra a legutolsó, egyedülálló lehetőséget jelentik a nemzetközi nagydíjas Corvin Sétány mentén, ami a belvárosi lakásbérleti piac egyik legkeresettebb helyszíne. A Corvin Sétányon az elmúlt 10 évben megduplázódtak a négyzetméterárak, a területen bérbe adható lakások díjai pedig jóval magasabbak, mint a környékbeli ingatlanoké. A sétányon található lakások könnyen, magas áron adhatóak ki, miután a közelben számos irodaház, 36 felsőoktatási kar is található, s karnyújtásnyira van a Corvin Plaza, számos étterem, üzlet, a 3-as metró és a 4-6-os villamos is.

Az Universo a IX. kerület megújuló részén, a Millennium-negyedben, a Duna-parttól sétatávolságra található, az itt elérhető otthonokra akár 13% százalék árelőnyt kínál a Cordia. A lokáció különlegessége, hogy a kerület belső részének egyik utolsó szabad telkéről van szó, így a leendő lakások kiváló befektetési lehetőséget nyújtanak.  Ez a környék - hasonlóan a számos nemzetközi díjjal elismert Corvin-negyedhez - teljesen átalakul, élhető és modern életteret kínálva a lakók számára. Az Universo új építésű lakásai nem csak saját használatra jelentenek jó választást, hanem – mivel a Duna-parti irodanegyed és az egyetemek, köztük a SOTE közelségének, valamint a kiváló közlekedési kapcsolatoknak köszönhetően könnyen kiadhatók – befektetésnek is ideálisak.

Ha ki szeretné használni az 5%-os áfát és a jelentős, akár 15%-os árelőnyt, látogasson el a Cordia oldalára!

A Cordia kiemelkedően megbízható partnernek számít, hiszen több mint másfél évtizede van jelen a hazai lakóingatlan-piacon, s még a válság legkeményebb éveiben is helyt állt és eddig minden fejlesztését befejezte. Ez az 5%-os áfa időszakának véghajrájában azért is különösen fontos, mert ha valaki nem megbízható céggel szerződik, azt kockáztatja, hogy meghirdetett építkezés el sem indul. Márpedig ebben az esetben hiába kapja vissza a pénzét, már nem tud átnyergelni egy alacsony áfával és árengedménnyel kínált projektre.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF