POS-terminál a mobilodból – új megoldás kereskedőknek (x)

PR cikk
Több fizetési opció egyetlen applikációval, bankfüggetlenül

Telefonból POS-terminál

Az OTP Mobil által bevezetett új funkció bankfüggetlenül kínál kártyaelfogadást, ráadásul PIN-kód megadásával is lehetőséget nyújt a fizetésre. Az érintéses, SoftPOS fizetési megoldás 2022. májusától vált elérhetővé a tavaly ősszel bemutatott SimpleBusiness alkalmazásban.

Az applikációban a kezdetektől fogva négy fizetési mód érhető el: két QR-kód alapú és két fizetési linken alapuló fizetési mód. Ezek mellé most megérkezett az érintéses fizetés lehetősége is[1]. Így egy bankkártya vagy NFC alapú okoseszköz érintésével is kifizethetővé válik a tranzakció, anélkül, hogy POS-terminál használatára lenne szükség.

Igyekeztünk minél nagyobb figyelmet szentelni a kkv szektor szereplőinek támogatására is. A SimpleBusiness bevezetésével egy könnyen adaptálható és költséghatékony eszköz létrehozása volt a célunk. Az új funkció segítségével sikerült még egy egyszerűen használható fizetési megoldást fejleszteni az alkalmazásba. A SimpleBusiness-ben megtalálható lehetőségek közül a vásárlók maguk dönthetik el, hogy melyik kényelmes, készpénzmentes fizetési lehetőséget választják. Bízunk benne, hogy ezekkel mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a SimpleBusiness kereskedők magasabb szintű ügyfélélményt nyújthassanak vásárlóiknak, ügyfeleiknek.”

fejtette ki a fejlesztés kapcsán dr. Al-Absi Gáber Seif az OTP Mobil ügyvezető-helyettese, üzletfejlesztési és értékesítési vezetője.

A funkció nagy előnye: nincs forgalmi elvárás és bankfüggetlenül igénybe lehet venni

A SoftPOS tehát a SimpleBusiness appban válik elérhetővé ötödik fizetési módként. Egyik legnagyobb előnye, hogy a 15 ezer forint feletti tranzakciók kezelését is lehetővé teszi, így kereskedőként korlátozás nélkül, bármilyen összegben felkínálhatod vásárlóid számára az érintéses fizetés lehetőségét. A SoftPOS mellett természetesen továbbra is elérhető az appon belül az azonnali átutalás lehetősége, a QR-kódos és linkes megoldás is. Fontos, hogy a linkes fizetési opciónak köszönhetően akkor is megvalósulhat a kifizetés, ha a kereskedő és a vásárló nem tartózkodik egy légtérben.

Ideje csatlakozni: július 31-ig kedvezménnyel vehető igénybe

Ahhoz, hogy a SoftPOS funkciót igénybe tudd venni csupán egy gyors, online regisztrációra és szerződéskötésre van szükség. A SimpleBusiness applikáció 2022. július 31-ig forgalmi jutalék kedvezménnyel vehető igénybe.

További részletek és árazással kapcsolatos információk a Vállalkozásoknak - Simple Business oldalon olvashatók.

[1] A SoftPOS funkció kizárólag NFC képes Android 9.0 készülékeken érhető el, iOS környezetben a megoldás nem támogatott.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF