Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Bebesy Dániel

Vállalat: Budapest Alapkezelő
Beosztás: portfolió menedzser
Bebesy Dániel 2008 februárjában csatlakozott a Budapest Alapkezelő befektetési csapatához, ahol portfólió menedzserként feladata a hazai és a közép-európai gazdasági folyamatok elemzése, valamint kötvénypiaci portfóliókezelés.
Szakmai karrierjét 2003-ban a CIB Banknál kezdte, ahol régiós deviza- és kötvény-, valamint makroelemzőként dolgozott. 2005-ben a Banca Intesa Sanpaolo bankcsoport milánói székhelyén vett részt továbbképzésen, ezt követően 2006 elején Londonban a Banca Intesa Sanpaolóhoz tartozó Caboto Banknál a feltörekvő piacokkal foglalkozó elemzési osztály munkatársa volt.
Dániel 2004-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem pénzügy szakirányának gazdaságpolitika mellékszakirányán diplomázott, hallgatói évei alatt tagja volt az egyetem Társadalomelméleti Kollégiumának. Ezt követően tanult a University of Amsterdamon, valamint a Közép-európai Egyetem (CEU) masters program ökonometriai kurzusának volt a hallgatója. Egyetemi évei során több szakmai elismerést szerzett, kiváló tudományos diákköri munkája mellett 2003-ban a Magyar Nemzeti Bank közgazdász diákoknak kiírt versenyén különdíjat kapott.
Bebesy 2003 óta publikál, elemzései, kommentárjai a Miniszterelnöki Hivatal, az International Center for Economic Growth kiadványaiban, valamint a gazdasági médiában és neves hírügynökségek anyagaiban jelentek meg. Angolul, németül és olaszul beszél.

Korábban a következő Portfolio konferencián vett részt előadóként:

Önnek ajánljuk

Öngondoskodás 2020

Öngondoskodás 2020

2020. november 10. Budapest
Portfolio Private Health Forum 2020

Portfolio Private Health Forum 2020

2020. november 10. Budapest
Property Investment Forum 2020

Property Investment Forum 2020

2020. november 19. Budapest
Energy Investment Forum 2020

Energy Investment Forum 2020

2020. november 11. Budapest
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az ÁSZF feltételeit