Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Bebesy Dániel

Vállalat: Budapest Alapkezelő
Beosztás: portfolió menedzser
Bebesy Dániel 2008 februárjában csatlakozott a Budapest Alapkezelő befektetési csapatához, ahol portfólió menedzserként feladata a hazai és a közép-európai gazdasági folyamatok elemzése, valamint kötvénypiaci portfóliókezelés.
Szakmai karrierjét 2003-ban a CIB Banknál kezdte, ahol régiós deviza- és kötvény-, valamint makroelemzőként dolgozott. 2005-ben a Banca Intesa Sanpaolo bankcsoport milánói székhelyén vett részt továbbképzésen, ezt követően 2006 elején Londonban a Banca Intesa Sanpaolóhoz tartozó Caboto Banknál a feltörekvő piacokkal foglalkozó elemzési osztály munkatársa volt.
Dániel 2004-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem pénzügy szakirányának gazdaságpolitika mellékszakirányán diplomázott, hallgatói évei alatt tagja volt az egyetem Társadalomelméleti Kollégiumának. Ezt követően tanult a University of Amsterdamon, valamint a Közép-európai Egyetem (CEU) masters program ökonometriai kurzusának volt a hallgatója. Egyetemi évei során több szakmai elismerést szerzett, kiváló tudományos diákköri munkája mellett 2003-ban a Magyar Nemzeti Bank közgazdász diákoknak kiírt versenyén különdíjat kapott.
Bebesy 2003 óta publikál, elemzései, kommentárjai a Miniszterelnöki Hivatal, az International Center for Economic Growth kiadványaiban, valamint a gazdasági médiában és neves hírügynökségek anyagaiban jelentek meg. Angolul, németül és olaszul beszél.

Korábban a következő Portfolio konferencián vett részt előadóként:

Önnek ajánljuk

Budapest Economic Forum 2022

Budapest Economic Forum 2022

2022. október 19.
Követeléskezelési trendek 2022

Követeléskezelési trendek 2022

2022. szeptember 27.
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az  Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.