Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

Az AutoWallis sztori a tőzsdén!

Ismerd meg az elmúlt évek legnagyobb magyar lakossági részvényjegyzését!

Időpont: 2021. október 19.  

Helyszín: ONLINE

Kiemelt témáink

 • Mit kell tudni az október 25-én induló lakossági részvényjegyzésről?
 • Hol, hogyan és milyen árfolyamon lehet AutoWallis részvényeket jegyezni?
 • Milyen akvizíciókat és üzletfejlesztéseket tervez a tőzsde autós vállalata?
 • Mit gondol az AutoWallis sztoriról az OTP Bank elemzője?
 • Mit kell tudni az AutoWallis 2025-ig szóló stratégiájáról?
 • Hogyan lehet a tőzsde autós vállalata az évtized végére a közép-kelet-európai régió meghatározó autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatója?

Előadóink lesznek többek között

Összes előadó
speaker image
Kazár András
tőkepiaci kibocsátási területének vezetője
OTP Global Markets
speaker image
Nagy Viktor
vezető elemző
Portfolio Csoport
speaker image
Ormosy Gábor
vezérigazgató
AutoWallis Nyrt.
speaker image
Sándor Dávid
vezető befektetési stratéga
OTP Global Markets
speaker image
Székely Gábor
befektetési igazgató
AutoWallis Nyrt.

Miért jöjjön el?

Az eseményen első kézből ismerheti meg az AutoWallis 2021. október 25-én induló lakossági részvényjegyzésének részleteit, hátterét, a tervezett forrásbevonás céljait.

Megtudhatja, hogy mit gondol Magyarország vezető bankjának elemzője az AutoWallis sztoriról és hogy milyen stratégiai tervei vannak az AutoWallisnak.

107-122 forint közötti ársávban juthatnak az AutoWallis által újonnan kibocsátandó részvényeihez azok a lakossági befektetők, akik 2021. október 25. és november 9. között az OTP Banknál leadják jegyzési igényüket.

Az elmúlt évek legnagyobb nyilvános forrásbevonásához kapcsolódó befektetési tájékoztatót hagyta jóvá a Magyar Nemzeti Bank, mely alapján az AutoWallis elindíthatja a 6-8 milliárd forint, túljegyzés esetén akár magasabb összegű nyilvános részvényjegyzését. A Budapesti Értéktőzsde autós vállalatának terve, hogy árbevételét 2025-re a 2020-as érték több mint négyszeresére, 400 milliárd fölé növelje, EBITDA-ját több mint a hatszorosára, akár 15 milliárd fölé bővítse. Az autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatási tevékenységével a közép-kelet-európai régió 14 országában jelenlévő AutoWallis a dinamikus fejlődést az organikus növekedés mellett újabb tranzakciók, akvizíciók útján tervezi megvalósítani. A vállalat mai bejelentése szerint a forrásbevonás elsődleges célja, hogy azzal részben finanszírozza a 2025-ig tervezett 16-38 milliárd forint értékű tranzakciókat, akvizíciókat, fejlesztéseket.

Kinek javasoljuk

 • befektetők
 • pénzügyi tanácsadók
 • privát banki ügyfelek
 • befektetési, tőkepiaci elemzők
 • informatika, technológia iránt érdeklődők
 • tőkepiaci befektetések iránt érdeklődők

Támogatóink

Társszervező

ONLINE RÉSZVÉTELLEL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

Online jegyeink korlátlan számban elérhetőek.

A részvételhez semmi másra nincs szüksége, mint: - Chrome böngészőre és stabil internetkapcsolatra - egy számítógépre vagy okoseszközre (PC, Mac, iPad, iPhone vagy Android készülék). A rendezvény virtuális helyszínének egy online konferencia felület ad majd helyet - a belépéshez a rendezvényt megelőző napon küldünk linket - egy gyors regisztrációt követően máris be tud csatlakozni.
A rendezvényre való belépéskor vagy a beszélgetés alatt felmerülő technikai probléma esetén, írjon nekünk a rendezveny@portfolio.hu-ra.

 

Online konferencia extrákkal! Egyedülálló networking lehetőségek, élő kapcsolatépítés, privát videó call-ok, interaktív szobák, szakmai szekciók, már csak az élő koccintás hiányzik! Az online jegyeink korlátlan számban elérhetőek.

A részvételhez semmi másra nincs szüksége, mint:

 • Chrome böngészőre és stabil internetkapcsolatra
 • egy számítógépre vagy okoseszközre (PC, Mac, iPad, iPhone vagy Android készülék)
 • a rendezvény virtuális helyszínének egy online konferencia felület ad majd helyet
 • a belépéshez a rendezvényt megelőző napon küldünk linket
 • egy gyors regisztrációt követően máris be tud csatlakozni
 • A rendezvényre való belépéskor vagy a beszélgetés alatt felmerülő technikai probléma esetén, írjon nekünk a rendezveny@portfolio.hu-ra.

Az online konferencia megtekintésének technikai feltételei* kattintson ide.

Az online esemény megtekintésének technikai feltételei az alábbi helyen ismerhetők meg: https://support.hopin.to/en/collections/1945014-using-hopin-as-an-attendee

*A fenti technikai feltételek hiányában az online rendezvény megtekintése lehetetlenné válhat vagy csak minőségi hibásan lehetséges. A Net Média Zrt. kizárja a felelősségét azért, ha a látogató a fenteik szerinti technikai minimálfeltételek hiánya miatt vagy egyéb, a Net Média Zrt. felelősségi körén kívüli okból nem tudja vagy csak részben tudja megtekinteni a rendezvényt.

 

Figyelemfelhívás

Jelen közzététel a 1129/2017/EU rendelet alapján reklámnak minősül. A közzététel célja, hogy valamennyi befektető hozzáférjen ugyanazon szabályozott információkhoz és így a Társaság teljes körű transzparenciát biztosítson, illetve teljes mértékben megfeleljen a 1129/2017/EU rendelet, az 596/2014/EU rendelet, valamint a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény (Tpt.) alapján fennálló tőkepiaci előírásoknak. A jelen közzétételben foglalt információkkal kapcsolatban a Társaság a 1129/2017/EU rendelet alapján értékpapír kibocsátásával kapcsolatos, az MNB által jóváhagyott tájékoztatót tett közzé, amely elérhető a bet.hu [https://www.bet.hu/newkibdata/128621182/AutoWallis_Osszevont%20Tajekoztato_jovahagyott_alairt.pdf], a kozzetetelek.mnb.hu [https://kozzetetelek.mnb.hu/downloadkozzetetel?id=661680&did=K461665/2021] oldalakon, illetve a Társaság holnapján [www.autowallis.hu/reszvenyjegyzes], és a forgalmazó honlapján [www.otpbank.hu/autowallis].

A tájékoztató MNB általi jóváhagyása nem jelenti a felajánlott vagy szabályozott piacra bevezetendő értékpapírok jóváhagyását. A befektetőknek a részvények nyilvános értékesítésével kapcsolatos befektetési döntés meghozatala előtt célszerű elolvasniuk a tájékoztatót a nyilvánosságra hozatalt követően, annak érdekében, hogy teljes mértékben megértsék a vonatkozó befektetési döntés potenciális kockázatait és előnyeit, illetve befektetési döntés meghozatalát megelőzően érdemes körültekintően mérlegelni a Társaságba, valamint annak értékpapírjaiba történő lehetséges befektetés jogi, adózási vagy megtérülési következményeit, ideértve a befektetés előnyeit és a vonatkozó kockázatokat. A Társaság felhívja a figyelmet, hogy a Társaság és képviselői nem vállalnak felelősséget a befektetők által levont következtetéseken alapuló befektetési döntésekért, azok hátrányos jogi következményeiért, illetve pénzügyi veszteségekért.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

Szervezés, lebonyolítás, információk

Ócsai Gábor
 • Ócsai Gábor
 • rendezvényszervező
 •  
 • Telefon: +36 1 472 2095
 • E-mail cím:

Szponzorációs lehetőségek

Tartalmi és szervezési kérdésekben

Nagy Viktor
 • Nagy Viktor
 • Vezető elemző
 •  
 • Telefon: 428-9093
 • E-mail cím:
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.