Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

Gazdasági és politikai válság-forgatókönyvek Magyarországon

Időpont: 2007. november 28.  

Helyszín:

Miért jöjjön el?

Két fontos téma foglalkoztatja manapság a gazdasági folyamatok iránt érdeklõdõket. Az idén évtizedes mélypontra süllyedt a gazdasági növekedés üteme, a fogyasztás csökken, és a beruházások is stagnálnak. Az egyik kérdés tehát, hogy elindul-e (illetve ha igen, mikor) a „leültetett” gazdaság élénkülése. Ezzel párhuzamosan – fõként a kiigazítási intézkedések miatt – a koalíció népszerûségi indexe sosem látott zuhanást produkált, és egyelõre nincs jele a felkapaszkodásnak. Adódik tehát a második kérdés: milyen politika (és gazdaságpolitikai) következményei lehetnek ennek? Miniszterelnök-csere? Kormányátalakítás? Reformok elakasztása?

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Támogatóink

Támogató

2007. november 28-án kerül sor a Portfolio.hu Klub következõ rendezvényére, melynek keretében a fenti kérdésekrõl fejti ki a véleményét egy-egy neves gazdasági és politikai szakértõ. Az eseményen a hagyományoknak megfelelõen elõször vendégeink tartanak rövid elõadást, majd kötetlen beszélgetés formájában folytatódik a téma tárgyalása elõször a moderátor, majd a nézõi kérdések segítségével.

Vendégeink:
Duronelly Péter, gazdasági szakértõ, a Budapest Alapkezelõ befektetési igazgatója
Szabados Krisztián, politikai szakértõ, Political Capital ügyvezetõje

HELYSZÍN:

Vista Rendezvényközpont
1061 Budapest, Paulay Ede u. 9.

IDÕPONT:

2007. november 28., szerda 17:30-19:30

Belépő díj:

2,500 Ft

REGISZTRÁCIÓ szükséges a részvételhez

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.