Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

MOL

Időpont: 2003. november 19.  

Helyszín:

Miért jöjjön el?

Tegnap délután került megrendezésre az első Portfolio.hu Tőzsdeklub, melynek vendégei a nyilvános tranzakció előtt álló MOL vezérigazgatója, Mosonyi György, illetve Pletser Tamás, az Erste elemzője voltak. Összefoglalónk első részében a Mosonyi György által elmondottakat foglaljuk össze.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Pletser: a MOL reális árfolyama

Pletser Tamás, az Erste elemzője mint regionális gáz és olajipari szakértő jelent meg a Portfolio.hu Tőzsdeklub tegnapi rendezvényén. Az alábbiakban összefoglaljuk véleményét, a MOL árazásáról.

Mosony György, a MOL vezérigazgatója

Heteken belül MOL részvényeket értékesít az ÁPV Rt. A társaság 10-12%-os pakettje kerülhet pénzügyi befektetőkhöz, magánszemélyekhez. A 2003-as év végre érzékelhető élénkülést hoz a BÉT életében, a forgalom növekszik, új kibocsátások tőkepiaci tranzakciók kerülnek lebonyolításra.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.