Előfizetői tartalom

Portfolio.hu Tőzsdeklub - vendég: Mosonyi György, a MOL vezérigazgatója

Portfolio
Heteken belül MOL részvényeket értékesít az ÁPV Rt. A társaság 10-12%-os pakettje kerülhet pénzügyi befektetőkhöz, magánszemélyekhez. A 2003-as év végre érzékelhető élénkülést hoz a BÉT életében, a forgalom növekszik, új kibocsátások tőkepiaci tranzakciók kerülnek lebonyolításra. Úgy érezzük, hogy elérkezett az a pillanat, amikor érdemes ismételten közelebb hozni a kibocsátókat és a magánbefektetőket. A Portfolio.hu útjára indítja a Portfolio.hu Tőzsdeklubot, melynek első vendége november 19-én Mosonyi György, a MOL vezérigazgatója lesz.

Helyszín: Budapesti Értéktőzsde (V. ker. Deák Ferenc u. 5.) Tervezett program: 16:00-16:25 felvezető beszélgetés - aktuális kérdések a MOL-ról, válaszol Mosonyi György 16:25-17:00 magánbefektetők kérdései Mosonyi Györgyhöz 17:00-17:15 szakértői vélemény: MOL befektetői megítélése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés