Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Portfolio.hu Green Energy Investment Forum 2011

Időpont: 2011. október 11.  

Helyszín: Budapest, Hilton Budapest (Budai Vár)

Kiemelt témáink

  • Globális trendek a zöld energia piacon
  • Kijelölt úton Európa: ki merre tart?
  • Új támogatási rendszer Magyarországon
  • Milyen feltételek mellett nyújtanak forrást a bankok?
  • Kitörési lehetőségek a zöld iparban
  • Segíthetnek-e a megújulók távhőszektor helyzetén?
  • Finanszírozás és kockázatkezelés a zöld piacon
  • Miben segíthet az állam a megújuló beruházások terén?
  • Régiós befektetési lehetőségek: szél- és napenergia

Előadóink lesznek többek között

Összes előadó
speaker image
Balogh Balázs
főosztályvezető
OTP, Energetikai és Infrastrukturális Projektek
speaker image
Bencsik János
államtitkár
Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
speaker image
Bokorovics Balázs
Igazgatótanács elnöke
PannErgy Nyrt.
speaker image
ifj. Chikán Attila
elnök, vezérigazgató
BCSDH, ALTEO Nyrt.
speaker image
Richard Clegg
Managing Partner
Wolf Theiss Bulgaria
speaker image
Csákány Gábor
alelnök
Magyar Szélenergia Ipari Társaság (MSZIT)
speaker image
Dr. Erdős Gábor
Partner, irodavezető ügyvéd
Deloitte Legal Erdős és Társai Ügyvédi Iroda
speaker image
Fekete Csaba
vezérigazgató
FŐTÁV Zrt.
speaker image
Florea Gabriela
Global Key Account Manager
UniCredit Leasing S.p.A. - Competence Center Renewable Energies
speaker image
Dr. Grabner Péter
energetikáért felelős elnökhelyettes
Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal
speaker image
Gulyás Olivér
osztályvezető (Projekt, Strukturált és Vállalatfinanszírozás)
MKB Bank
speaker image
Halász Róbert
befektetési menedzser
EnerCap Capital Partners
speaker image
Hegyi Ádám
Corporate finance igazgató
KBC Securities
speaker image
Kilyénfalvi Béla
ügyvezető igazgató
ING Bank N.V. Magyarországi Fióktelepe
speaker image
Kiss Gábor
senior bankár
EBRD
speaker image
Kovács Csaba
partner
KPMG
speaker image
Dr. Ludvig László
divízió igazgató
Siemens Zrt.
speaker image
Mártha Imre
vezérigazgató
Elmib
speaker image
Rudolf Péter
fejlesztési főmérnök
Pannonpower Holding Zrt.
speaker image
Ságodi Attila
vezető partner
EY-Parthenon és EY Energia Szektor
speaker image
Szabó Zoltán
műszaki vezérigazgató-helyettes
E-Star

Miért jöjjön el?

A Portfolio.hu szervezésében a tavalyi nagy sikerű rendezvényt követően idén másodszor kerül megrendezésre Magyarország egyedülálló, befektetési fókuszú régiós zöldenergia konferenciája. Mozgalmas időszakon van túl a zöldenergetikai szakma, a Megújuló Cselekvési Terv és a Nemzeti Energiastratégia nyilvánosságra hozatalát követően a kormányzat belekezdetett a támogatási rendszer átalakításába. Habár az új ösztönzőrendszer jövőre lép csak életbe, a főbb irányvonalak az őszre már ismertek lesznek,részletek többsége várhatóan az őszre már ismert lesz, így október a részletek kimunkálására mind az energetikai közösség, mind a finanszírozói szakma szakértelmére és észrevételeire szükség lesz, hogy 2012-ben koherens, a zöld befektetéseket ösztönző, a nemzeti célok elérését elősegítő szabályozói környezet jöhessen létre Magyarországon.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Támogatóink

Arany támogató

Főtámogató

Támogató

A Portfolio.hu szervezésében a tavalyi nagy sikerű, 260 főt felvonultató rendezvényt követően idén másodszor kerül megrendezésre Magyarország egyedülálló, befektetési fókuszú régiós zöldenergia konferenciája. Mozgalmas időszakon van túl a zöldenergetikai szakma, a Megújuló Cselekvési Terv nyilvánosságra hozatalát követően a kormányzat belekezdetett a támogatási rendszer átalakításába. Ennek eredményeként a jövőben a támogatási rendszerből kikerülnek a kapcsolt erőművek, míg a megújulók esetében várhatóan technológiától és mérettől függő támogatási szisztéma kerül majd bevezetésre. Habár az új támogatási rendszer jövőre lép csak életbe, a főbb irányvonalak várhatóan az őszre már ismert lesz, így a részletek kidolgozásakor mind az energetikai közösség, mind a finanszírozói szakma szakértelmére és észrevételeire is szükség lesz, hogy 2012-ben koherens, a zöld befektetéseket valóban ösztönző, a nemzeti célok elérését elősegítő szabályozói környezet jöhessen létre Magyarországon.

A Portfolio.hu régiós űrt kitöltő fórumán a tavalyi rendezvényhez hasonlóan rangos nemzetközi és hazai előadók járják körül a zöldberuházásokat érintő legfontosabb témákat. A rendezvény célja, hogy összehívja hazánk és a térség meghatározó véleményformálóit, a szektor szakértőit és a legjobb hazai szakembereket a megújuló projektek finanszírozása terén.


A KONFERENCIA TÉMÁJA

A Green Energy Investment Forum-on a meghívott előadók segítéségével azt kívánjuk bemutatni, hogy hol, mibe és milyen körülmények között lehet és érdemes befektetni a régiós zöldenergia-piacon, melyek a szektor sajátosságai, az abban rejlő potenciális lehetőségek és buktatók. Banki, pénzügyi szakemberek segítségével szeretnénk rávilágítani a megújuló projektek finanszírozásának hátterére, az elérhető források garmadájára, és a zöld beruházásoknál alkalmazható kockázatkezelési módszerekre. Befektetői, finanszírozói oldalról kívánjuk segíteni a szabályozó munkáját az új támogatási rendszer kialakításában.


A KONFERENCIÁN MÁR BIZTOSAN OTT LESZNEK A KÖVETKEZŐ CÉGEK:

AERD Megújuló Energia és Régiófejlesztési Zrt., Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány, Andrékó Kinstellar Ügyvédi Iroda, ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt., Aon Magyarország Kft., Asia Center, AVHA Szolgáltató és Tanácsadó Kft., bnt Szabó Tom Burmeister Ügyvédi Iroda, Brit Nagykövetség, Budapesti Corvinus Egyetem, CEGE Zrt., Citibank Europe Plc Magyarországi Fióktelepe, CMS Cameron McKenna LLP Magyarországi Fióktelepe, CoolTech Hűtéstechnikai Kft., Corvinus Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt., EATON Industries Kft., EBRD, Elmib, EnerCap Capital Partners, Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ, Energy Hungary Zrt., Erste Bank, E-Star Alternatív Nyrt., Euroinvest Central-European Investment Corp., Faludi Wolf Theiss Ügyvédi Iroda, FHB Bank, FHB Jelzálogbank Nyrt., Forgó, Damjanovic és Társai Ügyvédi Iroda, GDF Suez Energia Holding Hungary Zrt., GrECo JLT Hungary Biztosítási Alkusz Kft., GREP Green Public Lighting Zrt., GSG Partners, Hold Befektetési Zrt., Honeywell Szabályozástechnikai Kft., HR Partner Consulting, HungaroConcept Kft., HydroEnergy Zrt., Immergas Hungária Kft., ING Bank N.V. magyarországi fióktelepe, K&H Bank, KBC Securities - Corporate Finance, Klnsys Kft., KPMG energetikai tanácsadás, Lendvai és Társai Ügyvédi Iroda, Magyar Energia Hivatal, Magyar Szélenergia Ipari Társaság (MSZIT), Magyar Területfejlesztési és Vagyonkezelési Társaság, Mannvit, Market Építő Zrt., MATÁSzSz, Mágus-CAD Kft., MKB Bank Zrt., MOL Nyrt., MOREA Travel, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Nemzeti Külgazdasági Hivatal, NovEnergia II Hungary Holding Kft., OTP Bank Nyrt., OTP Energetikai és Infrastrukturális Projektek, PannErgy Nyrt., Pannonpower Holding Zrt., Pe-Zo Kft., Polgár és Bebők Ügyvédi Iroda, Porr Építési Kft., Primus Capital Zrt., Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt., Raiffeisen Bank Zrt., Raiffeisen Energiaszolgáltató Kft., Réczicza White&Case LL.P Ügyvédi Iroda, Saxum Corporate Finance Zrt., Simándi Bird & Bird Ügyvédi Iroda, Sinergy Kft., SEEGER Engineering AG, STS Group Zrt., SWR Bauconsulting Kft., UniCredit Bank Hungary Zrt., UniCredit Leasing Hungary Zrt., UNITRADE 94 Kft., Vallyon István, VERTIS Zrt., Videoton Holding Zrt.. Wallis Asset Management Zrt., Wolf Theiss...


AZ ESEMÉNY LEGFONTOSABB PARAMÉTEREI:


DÁTUM: 2011. október 11. kedd (9.00-17.00)

HELYSZÍN: Hilton Budapest (Budai Vár), 1014 Budapest, Hess András tér 1-3. (HUNGARY)
Hotel információ, térkép és megközelíthetőség

ÁR: A konferencia díja HUF 79,000 + ÁFA / fő.

A díj tartalmazza a konferencia dokumentációját, büféebédet, kávészüneteket. A konferencia két nyelven, angol-magyar szinkrontolmácsolással zajlik.


KEDVEZMÉNYEK:

• 10% kedvezmény két fő jelentkezése esetén
20% kedvezmény három vagy több fő jelentkezése esetén


CÉLKÖZÖNSÉG:

A Green Energy Investment Forum nélkülözhetetlen információkkal szolgálhat a következőknek:

• Energiaipari vállalatok
• Berendezésgyártók
• Befektetők
• Kockázati tőketársaságok
• Befektetési alapok
• Bankok
• Tanácsadók
• Jogászok
• Szabályozó és felügyeleti szervek
• Szakmai szervezetek
• Nagyfogyasztók
• Környezetvédelemi szakemberek
• Kivitelezők

Várható részvétel: 250-300 fő
A konferencia nyelve: magyar, angol (szinkrontolmácsolással)


Konferenciánk nem csupán új szakmai ismeretek megszerzésére nyújt lehetőséget, de kitűnő alkalmat teremt magas szintű networking-re és új szakmai kapcsolatok kialakítására.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Tartalmi kérdésekben: Patkó Gábor, energiapiaci elemző, tel.: 327-4080, e-mail: patko@portfolio.hu,

Szponzorációs lehetőségek: Agócs Balázs, vezérigazgató-h./értékesítés, tel.: 327-4088, e-mail: agocs@portfolio.hu,

Szervezés, lebonyolítás, általános információk: Benkő András, konferencia szervező - rendezvénymenedzser, tel.: 327-4086, e-mail: benko@portfolio.hu.

Galéria

GALÉRIA | 23 kép
Portfolio.hu Green Energy Investment Forum 2011 (2011. okt. 11.)

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.