Előfizetői tartalom

Zöld energetika: startra kész a szakma!

Portfolio
A magyarországi bankok készek arra, hogy finanszírozzák a hazai megújuló-beruházásokat, azonban a jelen bizonytalan szabályozói környezet összességében lehetetlenné teszi, hogy projektek valósulhassanak meg. Bencsik János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium klíma- és energiaügyekért felelős államtitkára türelmet kért a befektetőktől, ugyanis a szaktárca egy jól átgondolt, a társadalmi igényeket maximálisan szem előtt tartó támogatási rendszer kiépítésében érdekelt, amelynek kidolgozáshoz időre van szükség - derült ki a Portfolio.hu Green Energy Investment Forum 2011 konferencián.

A zöld energetika beruházásokban érdekelt vállaltok, befektetők és finanszírozók részvételével tegnap megtartott közel kétszáz fős konferencián Bencsik János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium klíma- és energiaügyekért felelős államtitkára beszédében elmondta, hogy a megújuló és alternatív energiaforrások elterjedését ösztönző rendszer 2012. július elsején...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés