Előfizetői tartalom

Zöld energetika: startra kész a szakma!

Portfolio
A magyarországi bankok készek arra, hogy finanszírozzák a hazai megújuló-beruházásokat, azonban a jelen bizonytalan szabályozói környezet összességében lehetetlenné teszi, hogy projektek valósulhassanak meg. Bencsik János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium klíma- és energiaügyekért felelős államtitkára türelmet kért a befektetőktől, ugyanis a szaktárca egy jól átgondolt, a társadalmi igényeket maximálisan szem előtt tartó támogatási rendszer kiépítésében érdekelt, amelynek kidolgozáshoz időre van szükség - derült ki a Portfolio.hu Green Energy Investment Forum 2011 konferencián.

A zöld energetika beruházásokban érdekelt vállaltok, befektetők és finanszírozók részvételével tegnap megtartott közel kétszáz fős konferencián Bencsik János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium klíma- és energiaügyekért felelős államtitkára beszédében elmondta, hogy a megújuló és alternatív energiaforrások elterjedését ösztönző rendszer 2012. július elsején...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái