Üzlet

Példaképpé válhatnak a vállalatok: fókuszban az energiahatékonyság

Portfolio
Megkezdődött az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat (EKP) előkészítése, az érdeklődő vállalatok a pályázat során tesztelhetik energiahatékonyságukat, elnyerhetik az "Energiatudatos vállalat" címet, amennyiben elkötelezettek az energiaracionalizálás iránt - közölte a Virtuális Erőmű Program (VEP) Iroda az MTI-vel.
A közlemény ismerteti: a jövő generációinak boldogulása azon múlik, hogy képesek lesznek-e úgy élni, fogyasztani és termelni, hogy ezzel nem zsákmányolják ki a természeti erőforrásokat. Jövőnk záloga a fenntartható fejlődés biztosítása; ennek talán legfontosabb módja az energiafelhasználás visszaszorítása az élet minden területén. A lakossági és közületi energiamegtakarítási lehetőségeken kívül nemzetközi tanulmányok szerint hatalmas potenciált rejt a vállalkozási szféra is.

Kedden, az Országgyűlés fenntartható fejlődést szolgáló testületeinek védnöksége alatt, a tudományos élet, a szakigazgatás, a társadalmi szervezetek és példakép vállalatok összefogásával, a vállalkozások energiatudatosságának elősegítése érdekében elindult az EKP előkészítése. "Energiahatékony vállalat" az a vállalkozás lehet, amely már konkrét megtakarításokat tud számszerűsíteni, és bevált gyakorlatát másokkal is megosztja. A "Példakép vállalat"-tól elvárható, hogy aktívan közreműködjön az energiahatékonysági módszerek elterjesztésében és mások motiválásában, szemléletváltásában.

Az EKP szorosan együttműködik a Virtuális Erőmű Programmal (VEP). A pályázatot 2011. október második hetében hirdetik meg, amit november végén egy félnapos konferencia követ, az eredményhirdetésre és a díjak átadására pedig az energiahatékonysági világnapon, 2012. március 6-án kerül sor. A munkát a közlemény szerint az energiahatékonyság iránt elkötelezett, országosan elismert szakemberek, vállalatok, szakmai és társadalmi szervezetek támogatják.
elektromosroller
Westminster brexit brit kilepes tortenelmi dontes
Brexit london tuntetes1500
GettyImages-1167008922
Furjes Balazs Budapest Liget projekt1500
100 forint shutter
onlinevásárláse-kereskedelem
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Befektetési termékek a magas hozam reményében.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Junior elemző/elemző

Junior elemző/elemző

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
elektromosroller