Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

A Masterplast sztori a tőzsdén!

A Masterplast forrásbevonási tervének, stratégiájának bemutatása

Időpont: 2022. október 4.  

Helyszín: ONLINE

Kiemelt témáink

 • A Masterplast sztori az elemző szemével
 • A Masterplast 2025-ig szóló stratégiájának bemutatása
 • Hogyan lehet a Masterplast az évtized közepére a közép-kelet-európai régió meghatározó hőszigetelőanyag gyártója?
 • A Masterplast tervezett részvénykibocsátásának bemutatása

Előadóink lesznek többek között

Összes előadó
speaker image
Tibor Dávid
elnök
Masterplast Nyrt.

Miért jöjjön el?

Az eseményen első kézből ismerheti meg a Masterplast 2022. október 5-én induló lakossági részvényjegyzésének részleteit, a tervezett forrásbevonás céljait, a stratégiai terveket, valamint azt, hogy mit gondol Magyarország vezető bankjának elemzője a Masterplast sztoriról.

4000-4400 forint közötti ársávban juthatnak a Masterplast által újonnan kibocsátandó részvényeihez azok a lakossági befektetők, akik 2022. október 5. és október 14. között az OTP Banknál leadják jegyzési igényüket.

A 25 éve alapított Masterplast a legnagyobb magyar tulajdonú építőanyag-gyártóként meghatározó szereplője a közép-európai piacnak és jelentős tényező európai szinten is. A Masterplast jelentős szereplő a homlokzati hőszigetelő rendszerek és rendszerelemek, a tető és födém-hőszigetelések, valamint az építőipari alátéthéjazatok és szárazépítészeti rendszerek piacán. A több mint 10 éve a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett vállalat jelenleg a hetedik legnagyobb tőzsdei cég a magyar parketten, emellett tapasztalt európai szereplő: 10 országban van saját tulajdonú leányvállalata, és Európában második legnagyobb üvegszövetgyártó kapacitással rendelkezik. A társaság növekedési és jövőépítési stratégiájában a következő jelentős lépés az ásványgyapot hőszigetelőanyagok gyártásának elindítása, amelynek finanszírozását a tervezett tőkebevonásból kívánja fedezni a vállalat. Az október 5-én induló nyilvános lakossági- és intézményi részvénykibocsátás keretében nagyságrendileg 8-10 milliárd forint forrást kíván bevonni. A tervezett nyilvános forrásbevonás nem csak a vállalat, hanem a magyar tőkepiac és a Budapesti Értéktőzsde életében is egy újabb fontos mérföldkő lehet. A Magyar Nemzeti Bank a nyilvános értékesítéssel összefüggésben készített egyszerűsített tájékoztatót jóváhagyta.

Jelen közzététel a 1129/2017/EU rendelet alapján reklámnak minősül. A közzététel célja, hogy valamennyi befektető hozzáférjen ugyanazon szabályozott információkhoz és így a Masterplast Nyrt. (Társaság) teljes körű transzparenciát biztosítson, illetve teljes mértékben megfeleljen a 1129/2017/EU rendelet, az 596/2014/EU rendelet, valamint a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény (Tpt.) alapján fennálló tőkepiaci előírásoknak. A jelen közzétételben foglalt információkkal kapcsolatban a Társaság a 1129/2017/EU rendelet alapján értékpapír kibocsátásával kapcsolatos, az MNB által jóváhagyott egyszerűsített tájékoztatót tett közzé, amely elérhető a Budapesti Értéktőzsde honlapján, az MNB közzétételi honlapján, a Társaság honlapján és az OTP Bank Nyrt., mint kizárólagos forgalmazó honlapján. Az MNB az egyszerűsített tájékoztatót a 1129/2017/EU rendelet teljességre, érthetőségre és következetességre vonatkozóan meghatározott előírásainak történő megfelelés szempontjából hagyta jóvá, és az nem tekinthető a Társaságra, valamint az értékpapírok minőségére vonatkozó ajánlásnak. A befektetőknek a befektetési döntés meghozatala előtt célszerű elolvasniuk az egyszerűsített tájékoztatót annak érdekében, hogy teljes mértékben megértsék a vonatkozó befektetési döntés potenciális kockázatait és előnyeit, illetve a befektetési döntés meghozatalát megelőzően érdemes körültekintően mérlegelni a Társaságba, valamint annak értékpapírjaiba történő lehetséges befektetés jogi, adózási vagy megtérülési következményeit, ideértve a befektetés előnyeit és a vonatkozó kockázatokat. A Társaság felhívja a figyelmet, hogy a Társaság és képviselői, illetve az OTP Bank Nyrt., mint kizárólagos forgalmazó nem vállalnak felelősséget a befektetők által levont következtetéseken alapuló befektetési döntésekért, azok hátrányos jogi következményeiért, illetve pénzügyi veszteségekért.

Kinek javasoljuk

 • KKV-tulajdonosok
 • Cégvezetők
 • Finanszírozó cégek
 • Bankok
 • Tőkeági befektetők
 • Tanácsadók, ügyvédek

Támogatóink

Társszervező

ONLINE RÉSZVÉTELLEL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

Online jegyeink korlátlan számban elérhetőek.

A részvételhez semmi másra nincs szüksége, mint: - Chrome böngészőre és stabil internetkapcsolatra - egy számítógépre vagy okoseszközre (PC, Mac, iPad, iPhone vagy Android készülék). A rendezvény virtuális helyszínének egy online konferencia felület ad majd helyet - a belépéshez a rendezvényt megelőző napon küldünk linket - egy gyors regisztrációt követően máris be tud csatlakozni.
A rendezvényre való belépéskor vagy a beszélgetés alatt felmerülő technikai probléma esetén, írjon nekünk a rendezveny@portfolio.hu-ra.

Az online esemény megtekintésének technikai feltételei az alábbi helyen ismerhetők meg: https://support.livestorm.co/article/19-technical-requirements-livestorm
A technikai feltételek fennállása az alábbi helyen tesztelhető: https://app.livestorm.co/connectivity-test

*A fenti technikai feltételek hiányában az online rendezvény megtekintése lehetetlenné válhat vagy csak minőségi hibásan lehetséges. A Net Média Zrt. kizárja a felelősségét azért, ha a látogató a fenteik szerinti technikai minimálfeltételek hiánya miatt vagy egyéb, a Net Média Zrt. felelősségi körén kívüli okból nem tudja vagy csak részben tudja megtekinteni a rendezvényt.

Galéria

GALÉRIA | 19 kép
A Masterplast sztori a tőzsdén!

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

Szervezés, lebonyolítás, információk

Barabás Andrea
 • Barabás Andrea
 • rendezvényszervező
 •  
 • Telefon: +36 1 646 4383
 • E-mail cím:

Tartalmi és szervezési kérdésekben

Fekete Beatrix
 • Fekete Beatrix
 •  
 • Telefon: 428-9097
 • E-mail cím:
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.