Portfolio Konferencia logo

Konferenciáinkról

A Portfolio idén 10 éves rendezvény üzletága 2004 óta több mint 100 iparági fórumot szervezett, melyeken több mint 220 vállalat vett részt támogatóként. 2013-ban rendezvényeinket 66, a maga területén piacvezető hazai és külföldi társaság támogatta. Büszkék vagyunk arra, hogy magas színvonalú rendezvényeinkkel segíthetjük Partnereinket üzleti céljaik elérésében.

Portfolio Konferenciák

A Portfolio évről-évre vezető iparági fórumokat szervez többek között az agrárium, a biztosítás, a hitelezés, a vagyonkezelés, a vállalatfinanszírozás, a tőkepiacok, a járműszektor, a pénzügyi IT és az ingatlanpiac területén. Budapesti és vidéki helyszíneken lebonyolított események után a Portfolio immár külföldön is sikerrel vetette meg lábát régiós érdeklődésre számot tartó rendezvényeivel.

Az éves konferencianaptárért és médiaajánlatért kérjük keresse kollégáinkat a sales@portfolio.hu e-mail címen.

Portfolio Klubok

A havi rendszerességű Portfolio Klub immár tizedik éve fut töretlen sikerrel. Az ötcsillagos helyszínen lebonyolított, támogatóinknak köszönhetően a résztvevők számára díjmentes esemény személyes találkozási lehetőséget kínál Magyarország meghatározó pénzügyi szakembereivel, vezető elemzőivel és véleményformálóival. A Portfolio elemzői által moderált beszélgetés során a résztvevő 180-370 magán- és intézményes befektető, valamint pénzügyi szakember közvetlenül is bekapcsolódhat a vitába, és szót válthat a meghívott előadókkal.

Az éves rendezvénynaptárért és médiaajánlatért kérjük keresse kollégáinkat a sales@portfolio.hu e-mail címen.

A Portfolio további rendezvényei:

A Portfolio számos egyéb rendezvényformát kínál a különböző célcsoportokat lefedő érdeklődőknek és a rendezvények támogatóinak. Szakmai villásreggeliktől, ügyfélpartikon és céges rendezvényeken át a zártkörű fogadásokig, számtalan további találkozási lehetőség adódik a szakmai kapcsolatteremtésre.

Az éves rendezvénynaptárért és médiaajánlatért kérjük keresse kollégáinkat a sales@portfolio.hu e-mail címen.