Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Tőzsdenap 2010

Időpont: 2010. november 25.  

Helyszín: Danubius Health Spa Resort Helia (Hotel Hélia)

Normál jegyár

7.900 HUF + ÁFA/fő (10.033 Ft br.)


Kedvezmények

Portfolio Tőzsdei oktatáson (Délutáni szeminárium, Webinárium, Tőzsdetanfolyamok) már részt vett érdeklődők 20% kedvezményre jogosultak a rendezvény árából.

20% kedvezmény

Portfolio Online Tőzsde számlanyitásra regisztráltak (számlanyitást elindítók) 25% kedvezményre jogosultak.

25% kedvezmény

A Portfolio TraderSzoba tagok a rendezvényen féláron vehetnek részt. <br /><br />Portfolio Trader szolgáltatást igénybevevők is 50%-os kedvezményre jogosultak. (Ők jogosultak a TraderSzoba használatára.)

50% kedvezmény

Fontos információk az árakkal és a szolgáltatásokkal kapcsolatban

A rendezvényre kizárólag érvényes jegy bemutatásával engedjük be résztvevőinket, melyet rendszerünk a fizetést követően küld ki a regisztrációkor megadott résztvevői email címre.

Részvételi díj és kedvezmények:

RÉSZVÉTELI DÍJ: Bruttó 7,900 Ft A díj tartalmazza a rendezvény dokumentációját és a kávészünetekben felszolgált kávét és frissítőt. A rendezvény magyar nyelven zajlik.

50% kedvezmény:
Portfolio Trader szolgáltatást igénybevevők (Portfolio Online Tőzsde, WorldSpreads, Portfolio Global) 50%-os kedvezményre jogosultak.

25% kedvezmény:
Portfolio Online Tőzsde számlanyitásra regisztráltak (számlanyitást elindítók) 25% kedvezményre jogosultak.

20% kedvezmény:
Portfolio Tőzsdei oktatáson (Délutáni szeminárium, Webinárium, Tőzsdetanfolyamok) már részt vett érdeklődők 20% kedvezményre jogosultak a rendezvény árából.

Jelentkezés, fizetési és lemondási feltételek

Az online regisztrációról e-mail-ben visszaigazolást küldünk. (A jelentkezés során az adatokat és a "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételeket" jóvá kell hagyni.) A "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek" elfogadása után, a regisztráció során jóváhagyott adatok alapján a visszaigazoló levél mellékleteként egy díjbekérőt küldünk e-mailben, melyet kérünk a regisztráció visszaigazolásától számított 8 munkanapon belül kiegyenlíteni szíveskedjenek. Társaságunk a pénzügyi teljesítést követően megküldi emailben a kiállított távszámla letöltési linkjét, a regisztrációkor megadott távszámla email címre, illetve a kapcsolattartónak.

Az online regisztráció megrendelésnek minősül. A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. A jelentkezés véglegesítése és elküldése után lemondást nem fogadunk el, a részvételi jegyet nem váltjuk vissza. A részvételi díjat a rendezvényről történő távolmaradás esetén is ki kell fizetni. A részvételi díj teljes kiegyenlítése után a részvétel átruházható. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat - beleértve az átutalás hiányára való hivatkozást vagy egyéb okok miatti rendezvénytől való távolmaradást - nem fogadunk el. Ebben az esetben is a teljes összeget ki kell fizetni.

FIGYELEM!

A Net Média Zrt. Fenntartja a jogot a rendezvény időpontjának módosítására. Ha a rendezvény időpontja módosul, az új időpontról a Net Média Zrt. megfelelő időben tájékoztatja a jegyvásárlókat. A megváltott és kifizetett jegyek a módosított időpontban is érvényesek vagy, ha az új időpont nem lenne megfelelő, átruházhatóak.

Ha a rendezvény jogszabályi vagy hatósági korlátozás vagy a felektől független külső egyéb körülmény miatt nem tartható meg a kijelölt időpontban, a Net Média Zrt. a rendezvényt online konferencia formájában tartja meg. Az online konferencia részvételi díja a vele megegyező témájú, meg nem tartható rendezvény részvételi díjának 40%-a. Az ezt meghaladó befizetéseket a Net Média Zrt. a rendezvény online formában történő megtartásáról szóló döntés közzétételét követő 20 napon belül visszatéríti.
A jegy ára még a rendezvény időpontjának módosítása vagy online formában történő megtartása esetén sem téríthető vissza a jelen feltételekben írtakat meghaladó mértékben!

Támogatóink

Főtámogató

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.