Ismét elnyerte az Energiahatékony Vállalat címet a T-Systems Magyarország

Portfolio
A T-Systems Magyarország 2013 után másodjára nyerte el az Energiahatékony Vállalat címet, az energiafelhasználás optimalizálását célzó és az adatközponti működés energiamenedzsmentjét javító beruházása alapján. Az elismerést igazoló plakettet Kovács Attila ágazatigazgató vette át a Nemzetgazdasági Minisztérium Dísztermében, 2015. március 6-án, a Virtuális Erőmű Program által megrendezett díjátadón.
Az Energiahatékony Vállalat címet tanúsító védjegyet annak köszönhetően kapta meg a T-Systems Magyarország Budapesti Adatközpontja, hogy fennálló energiahatékonysági helyzetének felmérését követően releváns mértékű, de reálisan megvalósítható önkéntes vállalást tett és valósított meg az energiafogyasztás mérséklése és az energiahatékonyság növelése érdekében.

A Virtuális Erőmű Program korábban is díjazta a T-Systems Magyarország Adatközpontját: 2013-ban Energiahatékony Vállalat Díjjal, 2014-ben pedig Energiatudatos Vállalt Díjjal a megvalósított illetve tervezett energiahatékonysági fejlesztések elismeréseként. A villamosenergia felhasználás optimalizációja az adatközpontban 2010 óta egységes, auditált keretrendszer segítségével folyamatosan zajlik. A T-Systems Magyarország még a vonatkozó EU-s szabvány hatályba lépése előtt alakította ki a vállalat energiairányítási rendszerét, amelyet az uniós szabvány (ISO 50.001) életbe lépésével az országban elsőként verifikált az új előírások alapján.

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF