Videó: nagykövetek lettek a magyar vállalkozók

Portfolio
Hazai vállalkozásoknak szervez programsorozatot az OTP Business. A Nagykövet Program célja, hogy még szorosabb partneri kapcsolatot, a bank és az ügyfelek szempontjából újfajta, a korábbiaknál közvetlenebb és kötetlenebb párbeszédet alakítsanak ki egymással.
2018 őszén indult útjára az OTP Business Nagykövet Program. A programmal a pénzintézetnek nem titkolt célja, hogy ügyfeleivel közösen tekintse át a piaci trendeket és folyamatokat, valamint a vállalkozók igényeit, problémáit még inkább megismerve finomítsa, bővítse szolgáltatásait. Egy olyan közösség létrehozása a cél, amelynek tagjai együtt gondolkodnak a vállalkozásokat leginkább foglalkoztató kérdéseken, a fejlesztendő területeken. A vállalkozások számára a programban való részvétel egyúttal szakmai inspirációs és információs platformként is szolgál, ahol a tudás megszerzése mellett kapcsolatépítésre is lehetőségük nyílik.



OTP Business Nagykövetnek 48 céget választottak ki az ország minden részéből, és számos iparágból. A vállalkozások havonta részt vesznek majd a közösségi eseményen: itt minden alkalommal olyan témák kerülnek napirendre, amelyek a vállalkozásokat a leginkább érdeklik, a működésüket a leginkább meghatározzák.

Az első ilyen alkalom témája a partnerség volt: erről beszélt előadásában Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója, valamint erről osztotta meg gondolatait Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívó és edzője, Decsi András is.

Az előadásokat követően a nagykövetek kiscsoportos, moderált beszélgetésekben járták körbe a témát.

 

TÁMOGATOTT TARTALOM

A program médiatámogatója a Portfolio Csoport.

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF