Fontos változások az Appeninn menedzsmentjében

Portfolio
Az Appeninn pénteken jelentette be, hogy Jászai Gellért, valamint Linczényi Aladin Ádám, a vállalat igazgatótanácsának tagjai, az Appeninn soron következő közgyűlése berekesztésének időpontjával, de legkésőbb 2019. október 30-i hatállyal lemondanak igazgatótanács tagsági tisztségükről. Az Appeninn mindemellett közzétette az október 14-i, rendkívüli közgyűlésének napirendi pontjait is.
  • Az Appeninn pénteken bejelentette, hogy Jászai Gellért, valamint Linczényi Aladin Ádám, a társaság igazgatótanácsának tagjai, az Appeninn soron következő közgyűlése berekesztésének időpontjával, de legkésőbb 2019. október 30-i hatállyal lemondanak igazgatótanács tagsági tisztségükről.
  • Az Appeninn mindemellett a 2019. október 14-i, 10 órakor tartandó rendkívüli közgyűlési meghívóját is közzétette, amelynek helyszíne: 1015 Budapest, I. Hattyú u. 14. A tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja 2019. október 7. A közgyűlés határozatképtelensége esetén a megismételt közgyűlés 2019. október 28-án 10 órakor változatlan helyszínen és napirenddel kerül megtartásra.
  • A közgyűlésen a részvényesek többek között dönthetnek az igazgatótanács és az auditbizottság egyes tagjainak lemondásának elfogadásáról és az igazgatótanács és az auditbizottság új tagjainak megválasztásáról, díjazásuk megállapításáról. Továbbá a közgyűlés dönthet a vezérigazgatói tisztség létrehozásáról és a vezérigazgató kinevezéséről is.
  • Az Appeninn árfolyama 5,8 százalékkal került ma feljebb, míg a társaság részvényárfolyama idén 4,3 százalékkal került feljebb.

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF