Élő közvetítés: ma adják át a Vodafone Digitális Díjakat

Portfolio
A Vodafone Magyarország Alapítvány ötödik alkalommal adja át a legjobb digitális innovációknak járó elismerést, az összesen 15 millió forint értékű díjazással járó Vodafone Digitális Díjakat. Az innovációs pályázatra idén 107 pályamunka érkezett, a zsűri három kategóriában ­– KKV Digitalizáció, Fintech, Fenntartható Energia – értékelte a pályázatokat. A Portfolio élőben közvetíti az eseményt.

Az innovációs pályázatot először 2018-ban hirdette ki a Vodafone Magyarország Alapítvány azzal a céllal, hogy elismerje azokat az innovátorokat, akik praktikus segítséget adnak a mindennapi élet kihívásaihoz a digitalizáció támogatásával és egyben a társadalmi jót szolgálják.A Portfolio élőben jelentkezik a budapesti díjátadóról, ahol a zsűri tagjait és a díjazottakat is megszólaltatjuk:

Az összesen 15 millió forint értékű díjazással járó innovációs pályázatra idén 107 pályamunka érkezett, a zsűri három kategóriában ­– KKV Digitalizáció, Fintech, Fenntartható Energia – értékelte a pályázatokat. Ezen felül idén egy szerencsés pályázó a Start It @K&H inkubációs programban fejlesztheti tovább megoldását, egy második különdíjast pedig a Vodafone Magyarország munkatársai választottak ki az indulók közül.

A díj fókuszában idén az állt, hogyan tudják a digitális megoldások a fenntarthatóságot és a biztonságos, stabil társadalmi, gazdasági működést támogatni. Az innovációs versenyen bárki részt vehetett, aki a fenti témakörök legégetőbb kihívásainak valamelyikére kínál megoldást, egy már működő, de fejlesztendő projekttel vagy egy éppen bevezetés előtt álló digitális megoldással.

Címlapkép: Portfolio

A cikk és a videó megjelenését a Vodafone támogatta.

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF