Az RSM Hungary Zrt. Vezető könyvelőt keres (x)

Álláshirdetés
Az RSM Hungary Zrt. számviteli csapatába keresünk releváns munkatapasztalattal rendelkező VEZETŐ KÖNYVELŐ munkatársat.
  • Gazdasági diplomád mellé megvan a mérlegképes is?
  • Eltöltöttél már legalább öt évet könyvelőirodában?
  • Készítettél önállóan beszámolókat?
  • Naprakész vagy a számviteli és az adózási jogszabályokból?
  • A Navision, az Axapta és a Revolution szavakról nem egzotikus nyaralóhelyek jutnak eszedbe?
  • A problémamegoldás az erősséged?

Ha a fentiekre igen a válaszod és üzleti angol nyelvtudással is rendelkezel, feltétlenül látogass el hozzánk egy beszélgetésre, mert bővülő ügyfélkörünk mellé elhivatott vezető könyvelőt keresünk.

Mit várunk tőled?

Nálunk a felelősségteljes munka során változatos feladatok megoldásával fejlesztheted szakértelmedet. A könyvelőszoftverek mellett fontos, hogy az általános irodai programok se tudjanak könnyen kifogni rajtad és szívesen vegyél részt a jövő technológiáinak fejlesztésében. 

Ügyfeleink hazai és külföldi közép- és nagyvállalatok a legkülönbözőbb gazdasági területekről. Ez nagyon izgalmassá és változatossá teszi munkánkat, emellett a napi szintű kapcsolattartás során alapozunk a jó kommunikációs képességre és nyelvtudásod aktív használatára.

Ahhoz, hogy ezt a munkát jól tudd végezni, fontos, hogy tudj az időddel gazdálkodni, be tudd osztani a feladataidat.

Feladataid közé fog tartozni például az ügyfeleid portfóliójának teljes körű kezelése: kimenő és bejövő számlák, bank és pénztár könyvelése, vegyes bizonylatok, főkönyvi könyvelés, bevallások elkészítése, riportok összeállítása és beszámoló készítése, ezeken kívül részt vehetsz könyvelési projektekben és könyvvizsgálat előkészítésében. Emellett vezetőként a csapatodba tartozó gyakornokok, könyvelőasszisztensek munkájának koordinálása, szakmai fejlődésük támogatása lesz a feladatod.

Mit kínálunk?

Mindezekért cserébe a sokrétű és változatos munka mellett nálunk hatékony, digitalizált, papírmentes munkavégzést támogató környezetre számíthatsz. A versenyképes bér mellett minden olyan eszközt biztosítunk, amelyre a munkád során szükséged lehet. Kiváló mentorokkal fejlesztheted tovább szakmai tudásod. Fontos értéknek tartjuk a tudást és a fejlődést, támogatunk szakmai és nyelvi képzésekkel, a nálunk töltött idő függvényében akár diákhitel-kiváltási és tanulmányiszerződés-programunk igénybevételére is lehetőség nyílik. Hisszük, annál jobb, minél több szakmai kompetenciával rendelkezik munkatársunk.

Hosszú távon elérhetővé válik számodra is a kamatmentes lakáshitel programunk, hétévente pedig, feltöltődésed és pihenésed 2 hónap fizetett szabadsággal (sabatical) támogatjuk.

Hétköznapjainkon barátságos, családias hangulatban szeretünk dolgozni, kollégáinknak igyekszünk számos kényelmi szolgáltatást nyújtani, színes programokat szervezni.  Kalandjainkat Instagram és Facebook karrier oldalainkon tudod követni.

Jelentkezésedet, önéletrajzodat a job@rsm.hu email címre várjuk, vagy jelentkezz online, az alábbi linkre kattintva.

JELENTKEZÉS A Vezető Könyvelő POZÍCIÓRA

(X)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF