Mobil adatforgalomat ad a Revolut Magyarországon

Portfolio
Fizikai formában nem, csak virtuálisan létező eSIM-kártyákkal is lehet ma már telefonálni, internetes adatforgalmat bonyolítani. A Revolut Magyarországon is elindít egy ilyen szolgáltatást, amellyel az ügyfelek külföldön is vásárolhatnak maguknak adatforgalmat - közölte a társaság.
Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio Financial IT konferenciáján. Regisztráció itt!

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy a Revolut egyfajta telefonos csomagokat indít az Egyesült Királyságban: olyan SIM-kártyákat adnak az ügyfeleknek, amelyeket virtuálisan lehet tárolni, nem pedig fizikai formában a készülékben.

A szolgáltatás 2024. március 25. hónapjától válik elérhetővé Magyarországon, és minden olyan Revolut-ügyfél díjcsomagtól függetlenül igénybe veheti azt, aki eSIM-kompatibilis eszközzel rendelkezik. Telepítés után bárhol vásárolhatnak adatforgalmat, nincs szükségük fizikai SIM-kártyára.

Aktív eSIM-mel a Revolut app használata közben nem fogy a mobiladatuk mennyisége, tehát ha az ügyfél megérkezik egy országba és nincs adatforgalma, az appot akkor is meg tudja nyitni és használhatja, az adatcsomag-vásárlás lehetőségét is beleértve.

Az Ultra-ügyfelek az eSIM-mel minden gördülő hónapban 3 GB nemzetközi adatforgalmat kapnak. Azok a magyarországi ügyfelek, akik 2024. május 1-jéig telepítik az új Revolut-eSIM-et, 100 MB-os nemzetközi adatforgalmat kapnak.

Címlapkép forrása: Shutterstock

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF