Érdekes újítással rukkolt elő a Revolut: egy mobilszolgáltatóval léptek partnerségre
Bank

Érdekes újítással rukkolt elő a Revolut: egy mobilszolgáltatóval léptek partnerségre

Portfolio
Telefonos szolgáltatást, úgynevezett e-SIm kártyát és 3 gigabyte-os, külföldi is felhasználható adatforgalmat ad a Revolut az Ultra csomagjához az Egyesült Királyságban - számolt be a CNBC.
Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio Financial IT konferenciáján. Regisztráció itt!

A Revolut telefonos csomagokat indít az Egyesült Királyságban, a héten kezdik meg az eSIM-ek - olyan SIM-kártyák, amelyeket virtuálisan lehet tárolni, nem pedig fizikai formában a készülékben - kiosztását az ügyfeleknek.

Ha például egy Revolut-felhasználó megérkezik egy repülőtérre, és elfogy az adatmennyisége a jelenlegi SIM-szolgáltatójánál, akkor is hozzáférhet a Revolut-alkalmazás funkcióihoz, és a szokásos módon feltöltheti az adatátvitelt.

A Revolut ügyfelei a vállalat havi 55 font értékű, Ultra csomagjával 3 GB adatmennyiséget kapnak, amelyet világszerte használhatnak, és a keret minden hónapban frissül. A Revolut az eSIM bevezetésére az 1Global brit mobilhálózat-üzemeltetővel, a korábbi Truphone nevű szolgáltatóval kötött partnerséget.

A tengerentúli mobiladat-használat költségei a britek számára az elmúlt években megnőttek. Több mobilszolgáltató, köztük a BT, a Vodafone és a Three is újra bevezette a roamingdíjakat, mióta az Egyesült Királyság kilépett az Európai Unióból. A britek korábban roamingdíjak nélkül utazhattak az EU területén. Eközben a mobilszolgáltatók legtöbb alapcsomagja nem tartalmaz ingyenes adatforgalmat az EU-n kívüli országokban.

Az Ultra-előfizetéssel nem rendelkező Revolut-felhasználók bevezető ajánlatként 100 megabyte ingyenes adatforgalmat kaphatnak, ha május 1-je előtt jelentkeznek a programra. Az ajánlat hét napig érvényes, utána azonban Ultra előfizetésre kell váltaniuk, ha továbbra is használni akarják az eSIM-et.

"Az a célunk, hogy a pénzügyi szuperalkalmazássá váljunk" - mondta Massoudi a CNBC-nek. "Ez tényleg ebbe az irányba mutat."

Nem a Revolut az első fintech, amely eSIM-ajánlatot indít. A Zolve indiai hitelkártya-startup, amely a bevándorlóknak segít a banki ügyintézésben, mielőtt az Egyesült Államokba érkeznek, augusztusban kezdett fizikai SIM-hez és eSIM-hez kötött telefonos csomagokat kínálni.

Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio Financial IT konferenciáján. Regisztráció itt!

Címlapkép forrása: Shutterstock

KonyhaKontrolling

Sabbatical - ne így ne dolgozz!

Korábban ígértem, hogy beszámoljak a sabbaticalról, ezért most megteszem. Sajnos a bejegyzés írásának napján már 3 hónapja dolgozom, de igyekszem hűen visszaadni a részleteket. Pihenés Az e

Holdblog

Miért kellett a Mol-nak az UTE?!

HOLD After Hours. Horváth Ágnessel, a Mol vezető közgazdászával vitatkoztunk olajról, UTE-ról, Molról, meg Ryan Goslingról.  Jó szórakozást! 00:45    Miért kellett a Mol-nak a

RSM Blog

Mikor érdemes HR tanácsadóhoz fordulni?

Napjainkban az üzleti eredményesség egyik legfontosabb támogatója a stratégiához közvetlenül hozzájáruló, gyors változásokra képes, emberközpontú HR menedzsment. Biztosítja a szervezet n

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a csattanós válasz azoknak, akik nem vesznek lakást, mert alacsonyabb kamatokra várnak

Privát bankár

Privát bankár
Retail Day 2024
2024. április 11.
EU Források 2024
2024. március 6.
Agrárium 2024
2024. március 19.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Interaktív online előadás

Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma

Mire számíthatunk a következő napokban a részvénypiacokon? Milyen fontos szintekre kell figyelni a főbb indexek esetén? Melyek lesznek a jól és rosszul teljesítő régiók, országok, szektorok és ágazatok?

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.