Legyél te 2020-ban "Az Év Ingatlanpiaci Tehetsége" - Jelentkezz a pályázatra!

Portfolio
Rendkívüli év az idei, amely eddig soha nem látott kihívások elé állította a gazdaságot, így az ingatlanpiaci szakembereket is. Többek között ezért is tartotta kiemelten fontosnak az Indotek Group és a Portfolio Csoport, hogy az idei évben is odaítélje az Év Ingatlanpiaci Tehetsége Díjat annak a tehetséges szakembernek, aki értékteremtésével idén is maradandót alkotott az ingatlanpiacon. A díj legfőbb célja, hogy idén is inspirálja mindazon tehetséges fiatalokat, akik elhivatottak a munkájuk iránt és teljesítményükkel szeretnének valós értéket teremteni. A jelentkezés elindult, november 9-ig várjuk a jelölteket, illetve a jelöléseket, az idei év újdonsága ugyanis, hogy nemcsak jelentkezni lehet a díjra, hanem jelölni is a munkatársakat és a szakmai partnereket.

Az idei, rendkívüli év eddig soha nem látott kihívások elé állította a piacokat és az ingatlanpiaci szakembereket, ugyanakkor jó volt arra, hogy megmutassa, kik a minden helyzetben helytálló igazi tehetségek. Azokat a fiatal szakembereket szeretnénk elismerni ebben a kifejezetten nehéz időszakban, akik munkájukkal maradandót alkotnak a hazai ingatlanpiacon. Ebből a célból alapította meg az Indotek Group és a Portfolio Csoport tavaly hagyományteremtő jelleggel az Év Ingatlanpiaci Tehetsége Díjat. Tavaly a fiatal tehetségek biztatása, most a támogatásuk lett az ingatlanpiac egy nagy feladata. 

Lássuk a díjat! - A jövő tehetségei

Az idei év újdonsága, hogy nem csak jelentkezni lehet a díjra, hanem jelölni is a munkatársakat és a szakmai partnereket, amennyiben a jelölt ingatlanszakmában végzett tevékenysége kiemelkedő.

"Az Év Ingatlanpiaci Tehetsége Díj 2020" nyertesének, a magas presztízsű szakmai elismerést jelentő díj mellett a Portfolio.hu lehetőséget biztosít egy kiemelt interjúra, melynek keretében a nyertes tehetség részletesen mesélhet a szakmában végzett munkásságról és piaci meglátásairól.

Emellett a VIP jegyet biztosítunk a hazai ingatlanszakma egyik legfontosabb eseményére a „Shortlist”-re kerülő négy jelölt számára, akik így részt vehetnek a 2020. november 19-én megrendezésre kerülő Property Investment Forum konferencián. 

JELENTKEZÉSI IDŐSZAK: 2020. október 16. ÉS 2020. november 9. KÖZÖTT, A RÉSZLETEK IDE KATTINTVA ÉRHETŐK EL.

A jelentkezéshez és a részletekért kattints ide!

Az egész ingatlanpiac most egy bizonytalan időszakot él át, nem tudni, hogy mikorra tér vissza a lendület a gazdaságba, de az biztos, hogy a fiatal és tehetséges munkavállalókra ebben a nehéz időben is szükség van, talán még jobban is, mint máskor.

Hagyományteremtő jelleggel hoztuk létre a díjat, annak érdekében, hogy ezzel is honoráljuk azon szakemberek munkáját, akik egész évben azért dolgoznak, hogy a tevékenységük által fejlődhessen az ingatlanpiac. A mostani járvány által átitatott évben pedig különösen fontos a kiemelkedő és fáradhatatlan munka elismerése, hiszen idén a megszokottnál is nagyobb helytállásra van szükség a szakemberek részéről.” - mondta el Jellinek Dániel az Indotek vezérigazgatója.

Jellinek Dániel
Indotek, vezérigazgató
Jellinek Dániel 1999-ben szerzett közgazdász diplomát. Az általa alapított Indotek csoport 1997 óta van jelen az ingatlan fejlesztési piacon, és ma vezető szereplő a B és C kategóriás kereskedelmi ing Tovább

Jelentkezési határidő: 2020. november 9., a részletek ide kattintva érhetők el.

A tavalyi évi díjátadóról ebben a cikkben számoltunk be: 

Property Investment Forum 2020
Ismét összegyűlik a hazai ingatlanpiac november 19-én, a Property Investment Forumon!

Népszerű

Eljöhet a benzinkutak bosszúja

Béketárgyalás lesz az ukrajnai háború lezárásáról, de máris jött egy igazán rossz hír

Az ukrajnai háború árnyékában szép csendben Amerika egy újabb pusztító konfliktusra készül

Így alakul szerdától a benzin ára

Megjött a Standard and Poor's ítélete Magyarországról

Friss hírek

Mentorok segítik a fiatal vállalkozókat a GEN Z Fest-en: jelentkezz a Delfinek között programra!

Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

FAO: továbbra is emelkednek a globális élelmiszerárak

Nyeregben érzi magát Putyin, baljós árnyak gyülekeznek Sojgu felett – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Hírszerzési jelentés: váratlan költségekkel jár Oroszországnak a rajtaütésszerű ukrán támadás

Trump tagadja, hogy elbóbiskolt volna a bírósági tárgyalásán

Fontos szabályra hívja fel a figyelmet a MEKH a hálózati energiatárolók létesítése kapcsán

Eladja több budapesti luxusingatlanát Gattyán György

Újra elővette a GVH a 4Life-ügyet, 40 milliós bírság lett a vége

Tovább folytatódik a nagy sakkjátszma: kiterjedt katonai szövetség formálódik Kína felemelkedése ellen

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF