Fővárosban maradnak az utolsó golf labdák (x)

Portfolio
A Golfhungary.hu és a Portfolio.hu múlt héten rendezett közös golf játéka utolsó fordulójának győztese Somlai Tamás Budapestről. Gratulálunk!
Az egyhetes játékunk fődíját, az 1 hónapos golf klub tagságot a Birdland Golf&Country Club-ban ma sorsoljuk ki azon játékos kedvű olvasóink között, akik részt vettek golf játékunkban az elmúlt egy héten.

A fődíj nyertesének nevét ma 14:00 órakor jelentjük be a Portfolio.hu-n.

Minden kedves játékosunknak köszönjük a játékban való részvételt.


A Portfolio.hu a Golfhungary.hu-val közösen a múlt héten online golf játékot rendezett. A Portfolio.hu-n a hét minden napján olvasható volt egy kérdés, melyre a választ az érdeklõdõk a Golfhungary.hu honlapon találják meg. A helyes választ elküldõk között minden nap kisorsoltunk egy-egy három darabos, háromrétegû és speciálisan készített logozott golflabda szettet.

A játék fõdíja egy 1 hónapos klub tagság a Birdland Golf & Country Clubban, Bükfürdõn. A nyertes az általa választott idõponttól egy hónapon keresztül tagsági jogosultságot kap a klubban, amely alatt térítés nélkül veheti igénybe a tagsághoz kapcsolódó szolgáltatásokat, valamint bónuszként 4x30 perces idõtartamban golfoktatáson vehet részt.

(X)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF