Újdonság az internetes bankolásban (x)

Portfolio
Természetes, hogy a hazai bankok is lépést tartanak az informatika fejlődésével, és a hétköznapi pénzügyek elintézésére folyamatosan egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb megoldásokat kínálnak. Ám ezen a területen is csak az léphet előre, aki újszerű megoldásokkal tud előállni. Például azzal, hogy akár bankfiók felkeresése nélkül biztosítja a bankszámlanyitás és a bankolás lehetőségét.
A CIB Bank folyamatosan élen jár az internetes banki szolgáltatások fejlesztésében. Ezt jelzi, hogy a CIB Internet Bank 2002-ben és 2003-ban is elnyerte Az év internetes bankja Magyarországon címet. Ezek után nem is olyan meglepő, hogy a CIB újra előállt valamivel, ami még tovább tökéletesíti az internetes pénzügyi szolgáltatást. A bank új terméke a CIB Online Számlacsomag, melynek révén minden még egyszerűbbé és - nem mellékesen - olcsóbbá válik.

A csomag az internetes bankolás hívei mellett azoknak is megoldást kínál, akik szeretnek, vagy szeretnének az interneten vásárolni, de eddig nem kaptak megfelelő választ arra a kérdésre: kell-e aggódniuk az interneten megadott bankkártyaszámuk biztonsága miatt? A CIB Online Számlacsomagban található CIB Internetkártya segítségével bárki biztonságosan és díjmentesen vásárolhat az interneten, anélkül, hogy a mindennapokban használt bankkártyájának adatait fel kellene használnia.

A CIB Online Számlacsomagban előre legyártva megtalálható a CIB Internetkártya, valamint egy CD-ről indítható, egyszerű termékbemutató Az előre legyártott számlacsomagnak köszönhetően elegendő bármely Matáv Pontban vagy a CIB bankfiókokban kitölteni az igénylőlapot, majd átadni az ügyintézőnek, akinek csupán azonosítania kell az ügyfelet. A számlacsomag aktiválását már mindenki kényelmesen otthonról intézheti, a CIB24-en (06 40 242 242) és a CIB Internet Bankon keresztül. Fontos megemlíteni, hogy CIB Bank CIB24 nevű telefonos ügyfélszolgálata állandó, élőhangos kiszolgálást biztosít, így menüpontok labirintusa nélkül azonnal választ kapunk kérdéseinkre, ezzel is egyszerűsítve a termék használatát.

A CIB Online Számlacsomag havi számlavezetési díja csak 99 Ft, ha az ügyfél munkabére is a CIB Online Magánszámlára érkezik és legalább havi két közüzemi megbízása is innen teljesül.

Sőt, a CIB Online Számlacsomag segítségével korlátlan számban, díjmentesen indíthatóak átutalások a CIB Internet Bankon keresztül, valamint a közüzemi számlák fizetése és havonta egy alkalommal belföldi bankjegykiadó automatából a készpénzfelvétel is díjmentes.

(X)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF