Felejtse el a havonta változó kamatokat - a QUAESTOR évente fixen ad 9,1%-ot! (x)

Portfolio


A QUAESTOR Csoport 2007 nyarán új értékpapírt vezetett be a hazai értékpapír piacra. A Kötvény azoknak nyújtja a legjobb befektetési lehetőséget, akik pénzüket legalább egy, maximum 3 évre szeretnék befektetni.

A Kötvényt a QUAESTOR Financial Hrurira Kft. bocsátotta ki a QUAESTOR Csoport fejlesztéseinek, beruházásainak finanszírozása érdekében. A Kötvény biztonságos befektetés, hiszen a QUAESTOR Csoport dinamikus fejlődése, közel 300 milliárd forintos fejlesztési portfoliója garanciát biztosít a megtakarítások biztonságára.

Milyen kamatot nyújt a befektetőknek a Kötvény?

A Kötvény a megszokott magas kamatú befektetésekkel szemben nemcsak néhány hónapos, hanem éves kamatot biztosít. A Kötvény nem havonta változó, és nem csak a megtakarítás első hónapjaira, hanem egy teljes évre fix és kiemelkedően magas kamatot nyújt (állampapír hozamok + 2%) akár 3 éven keresztül.
A kibocsátott Kötvények éves kamata tehát nem változik az éven belül, így a vásárlók jól ki tudják számítani befektetett pénzüknek hozamát.

Mik a Kötvény előnyei más befektetésekhez képest?

A Kötvény a legjobb megoldás azoknak a befektetőknek, akik évi fix hozamú, hosszabb távú befektetést keresnek, és akik magasabb hozamot várnak, mint az átlagos banki és állampapírhozamok.

A Kötvény vásárlására nincsen összeghatár, akár néhány tízezer forinttal is megkezdhető a befektetés. A QUAESTOR ingyenes számlavezetést biztosít azon ügyfelei részére, akik számlájukon kizárólag a Kötvénnyel rendelkeznek. Sőt, azok a vásárlók, akik a Kötvényt Nyugdíj Előtakarékossági Számlájukon helyezik el, mentesülhetnek az adók alól.

A Kötvény rugalmas megtakarítás, hiszen ha a lejárat előtt lenne szükség a befektetés felszabadítására, nem kell a teljes összegű lekötést felbontani, a felvett és a bent maradó összegre is jár hozam. (Míg a banki lekötött betétek esetén a teljes összeg hozama elveszíthető.)

A Kötvény a futamidő alatt bármikor megvásárolható.
A mindenkor érvényes kamatlábak megtekinthetők a QUAESTOR Pontokban.

További részletekért kérjük, kattintson ide.

(X)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF