Előfizetői tartalom

Megjelent a 100 leggazdagabb magyar listája, mutatjuk a százmilliárdos vagyonokat

Portfolio
Átlépte a 9000 milliárd forintot a száz leggazdagabb magyar összesített vagyona a ma megjelent „A 100 leggazdagabb magyar 2024” kiadvány szerint. Negyedik éve már, hogy Mészáros Lőrinc vezeti a listát, vagyonát az előző évi másfélszeresére, 990 milliárd forintra becsülték. A második helyen az OTP-vezér Csányi Sándor áll 700 milliárddal, a harmadikon az MPF Holding többségi tulajdonosa, Felcsuti Zsolt 486 milliárddal. A leggazdagabb száz közé idén 17,2 milliárd forintos vagyonnal lehetett bekerülni.

Minden eddigi csúcsot megdöntve összesen több mint 1400 milliárd forinttal nőtt a 100 leggazdagabb magyar vagyona az elmúlt évben. Az idén immár 23. alkalommal megjelenő, A 100 leggazdagabb magyar című kiadvány szerint az összvagyon ezzel  9063,9 milliárd forintra emelkedett. A gyarapodásban – mint az elmúlt másfél évtizedben mindig – az első tíz helyen állók viszik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés