Anjou Residence (x)

Portfolio


A bajor tulajdonú BHG Hausbau Kft. az Anjou Residence felépítésével - komoly kockázatot vállalva - az elsők között lépett a lakóingatlan piac prémium szegmensébe. A luxus apartmanok felszereltségüket, kialakításukat és kivitelezésüket tekintve is megfeleltek az akkori nyugat-európai mintának, ennek megfelelően a lakások árazása is: az apartmanok 3.000-4.200 EUR/nm áron kerültek piacra. A prémium lakóingatlan piac éretlensége miatt a remek adottságok ellenére az ingatlanok értékesítése a kezdeti időszakban lassú ütemben haladt.

Mára a helyzet gyökeresen megváltozott. A kiváló adottságok mellé a prémiumszegmens piaca is felnőtt, és érdekes módon a konkurencia egyre erősödő jelenléte élénkítően hatott az Anjou Residence értékesítésére is. A projekt, árázását tekintve már nem számít kirívónak a hazai piacon, hiszen manapság egyáltalán nem ritkák a 4-5.000 EUR/nm áron kínált luxusingatlanok sem, és a beruházás - megőrizve különlegességét és egyediségét - a kezdeti gyengébb időszakot követően a Schörghuber Csoport egyik siker-sztorijává vált.



A Budai Várban, közvetlenül a várfal és az Anjou sétány alléja mentén, az Országház utca két oldalán elhelyezkedő épületek lakóingatlanainak értékesítése jelenleg 75%-nál tart. A gondosan kialakított lakásmix révén a kínálatban 40nm-es lakásoktól egészen 240nm-es duplex apartmanokig teljes a kínálat. A lakások ízléses belső kertre illetve, gyönyörű kilátást nyújtva a Dunára, a Rózsadombra és a Hármashatár-hegyre néznek, és kialakításukat tekintve is minden igényt kielégítenek: a nemes burkolatok, az ízlésesen felszerelt fürdőszobák, a beépített konyhabútorok és a legmagasabb igényeket is kielégítő konyhagépek mind-mind a luxus követei.



A néhány szabad lakás a bérbeadói piac fejlettsége révén nem csak a minőségi otthont keresők, de a befektetői szándékkal érkezők számára is ideális lehetőséget kínál - az éves megtérülés a tapasztalatok szerint átlagosan 7,65-9,4% között mozog, ami egyedi hozamot jelent a hazai ingatlanpiacon.


(X)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF