Gazdálkodj okosan - pénzzel és idővel (x)

Portfolio
Régi keletű a felismerés, miszerint az idő pénz. Akad bank, amelynek ügyfelei csak annyit foglalkoznak pénzügyeikkel, amennyit feltétlenül kell, hogy idejüket az igazán fontos dolgoknak szentelhessék.
Bár a hivatalos statisztikák szerint a bizonytalan piaci helyzet és a borús kilátások okozzák a legkínzóbb főfájást a hazai kis- és középvállalkozásoknak (kkv-knak), a személyes ügyféltárgyalásokon a konkrét nehézségek között az időhiány az egyik leggyakrabban visszatérő motívum.



Az idő, amelyből mindig kevés van, amely mindig szorít, amelyből mindannyian többet szeretnénk. Pedig, valljuk be bátran, a legtöbb ember örülne egy olyan bankszámlának, amelyről naponta elkölthet maximum 1440 eurót, ám az egyenleg - függetlenül a valós költéstől - minden éjfélkor visszaáll az eredeti összegre, 1440-re. Az idő nagyjából így működik: csak az eurót kell perccel behelyettesíteni, és elnevezni napnak ezt a folyamatosan rendelkezésre álló hitelkeretet. Az MKB Bank lehetőséget ad ügyfeleinek, hogy minél szabadabban használják fel az automatikusan rendelkezésükre álló, 1440 perces keretüket, hogy valóban azokkal a dolgokkal foglalkozhassanak, amelyek magánéletük és vállalkozásuk felvirágoztatása szempontjából a legfontosabbak.




"Időkímélő megoldásainkkal
szeretnénk abban támogatni
ügyfeleinket, hogy ne kelljen
lemondaniuk, átütemezniük
egyetlen nehezen összehozott
tárgyalást sem."


Szabó Balázs,
az MKB Bank ügyvezető igazgatója


Időkímélő pénzügyi megoldások kis- és középvállalatoknak

Az MKB Bank elektronikus csatornáinak használatával a pénzügyi és kereskedési tranzakciók kényelmesen, biztonságosan, rugalmasan és gyorsan intézhetők anélkül, hogy az ügyfelek betennék a lábukat a bankfiókba.

A treasury szolgáltatások igénybevételével ügyfeleink szintén "házhoz szállítva" kapják a folyamatos és percre kész piacfigyelést, de része a kiszolgálásnak a folyamatos kapcsolattartás, továbbá a rugalmas, gyors, mindössze egy telefonhívással bonyolítható ügyintézés is.

Hasonló gondtalanságot ígér a faktoring: a követelések nyilvántartását és kezelését éppúgy a bank végzi az ügyfél helyett, mint a beragadt követelések - amúgy bonyolult és időigényes - intézését.

Időkímélő megoldásainkkal szeretnénk abban is támogatni ügyfeleinket, hogy a végére érjenek napi feladatlistájuknak, hogy legalább vacsorára hazaérjenek a családjukhoz. Épp ezért az MKB vállalati bankárai ugyanúgy gyorsan és közvetlenül elérhetők, mint a nap 24 órájában hívható Vállalati TeleBANKár a 06 40 333 777 -es telefonszámon, hogy a segítségére legyenek az Ön vállalkozása életciklusához, aktuális piaci lehetőségeihez és elvárásaihoz, valamint az Ön személyes kockázattűrő képességéhez és hozamelvárásaihoz leginkább igazodó konstrukció megtalálásában.

További részletek: www.mkb.hu





(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF