Értékálló luxus több szólamban (x)

Portfolio
Grandiózus ám decens, diszkréten elegáns luxus nyugodt, békés környezetben - kulcsszavakban talán így foglalható össze legjobban mindaz, amit a Balaton-felvidék varázslatos környezetében, Alsóörs nyugati, Csopak felé eső részén a Balatonba nyúló csodaszép mini-félsziget partján épülő apartman-komplexum, a Pelso Bay kínál.
2019 harmadik félévére kerül átadásra az a hat lakóépületből és kiszolgáló egységekből álló fejlesztés, mely egyedi építészeti megoldásokkal, nagy üvegfelületekkel, teraszokkal és tetőteraszokkal színesített penthouse jellegű ingatlanokat foglal magában. A 37-260 négyzetméter közötti alapterületű luxus apartmanok a megrendelők egyéni igényeit is figyelembe véve kerülnek kialakításra a magyar ingatlanpiacon eddig páratlannak mondható Pelso Bay projekt jóvoltából.

A rendkívül igényes, és minden komforttal felszerelt ingatlanok már önmagukban is a legmagasabb minőséget képviselik, ám a Pelso Bay varázsa nem csupán ebben, hanem a leendő üdülő illetve lakástulajdonosok számára kialakított páratlan környezetben és az igénybe vehető szolgáltatásokban rejlik. Mit is jelent ez a valóságban? A Balaton-felvidék egyik legszebb örökpanorámáját, széles rálátással az ezerarcú tóra és a romantikus Tihany-félszigetre. Szépen kialakított, a Riviéra hangulatát idéző száz méter hosszú privát strandot és kétszintes luxus yacht clubot. A Balatonra nyíló étterem-kávézót és egész évben nyitva tartó privát wellness komplexumot. Zárt, belső élménytavat és borospincét, bérelhető bortrezorral. Mindezt karnyújtásnyira az északi part pezsgő, aktív központjától, a Káli-medence csodás kirándulóhelyeitől és a Balaton-felvidék legjobb borászataitól, mégis zárt, csendes, nyugalmas környezetben. A beruházással szomszédos telken egy közel 300 hajó befogadására alkalmas vitorlás kikötő létesítését tervezik, mely érvényes építési engedéllyel bír, a szabályozási terv alapján pedig egy új kertvárosi rész létesül majd a Pelso Bay mögött.

A hat, stílusában egymástól eltérő, ám a kifinomult ízlés összhangjában mégis egységet alkotó épülettömb egy-egy, a Balatonon is használt vitorlás hajóosztály nevét viseli. A projekt modern, sokszínű, változatos építészeti megoldásai a Kajdócsi Jenő neve által fémjelzett Kajdócsi Építész Stúdió tervezői munkáját dicsérik.

A 121 apartman többfajta befektetési koncepció megvalósítását is lehetővé teszi a prémium szegmensben. Akár bérbeadás, akár továbbértékesítés a cél, a Pelso Bay mindehhez jó hozammal kecsegtető lehetőséget nyújt. A hollywoodi filmek világát idéző egyedülálló balatoni mikrokozmosz ezért nem csak páratlan kikapcsolódási vagy lakhatási lehetőséget kínál, hanem az évtized egyik legkitűnőbb ingatlanbefektetését is. A Balaton térsége, annak északi partja iránt egyre intenzívebben növekvő bel-és külföldi érdeklődés, valamint a legkényesebb nyugat-európai ízlést is kielégítő luxus a garancia arra, hogy a Pelso Bay-be befektetni több, mint jó döntés.

További információ: www.pelsobay.hu





(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF