A sikeres férfiak titka (x)

Portfolio
A sikerre mindannyian vágyunk, de mi lehet az oda vezető út titka?

Az igazán sikeres férfiak tudják a választ. Valami, amitől ők mások lesznek. Egy kihagyhatatlanul fontos dolog, ami a mindennapjaik részévé vált:
Boss Bottled
Egy időtlen klasszikus, amely azoknak a sokoldalú férfiaknak készült, akiknek tetteit nem csak a céltudatosság, hanem a becsületesség is meghatározza. Az illatot elegáns, fás akkordok jellemzik, melyet az alapjegyek - szantálfa, vetiver és cédrusfa - tesznek felejthetetlenné, az almás fejjegyek pedig tökéletes egyensúlyt alkotnak a virágos és fűszeres szívjegyekkel. Együttesen lendületet és magabiztosságot kölcsönöznek viselőjük számára.



Egy olyan illat, amely piacra kerülése óta a férfiasság szimbólumává vált. Modern és időszerű, a férfiak napi rutinjának szerves része világszerte. Ráadásul a 20. évfordulóját ünneplő illatot most egy egyedi, limitált kiadású csomagolásban is beszerezhetik a parfüm szerelmesei.

A mai modern férfi...

2014-ben a Boss Bottled elindította első 'Man of Today' kampányát, amellyel egy világszintű dialógus vette kezdetét arról, hogy mit takar a férfiasság és a siker fogalma napjainkban. A kampány komoly nemzetközi érdeklődésre és elismerésre tett szert, feltárta a siker hihetetlenül széleskörű és változatos definícióit. 2017-ben megújították és újra indították a kampányt, melynek fókuszában új küldetés áll: arra ösztönözni a férfiakat, hogy megmutassák önmagukat tetteik és értékrendjük tükrében.

Korunk férfijának tökéletes megtestesítője, egyúttal a kampány új, nemzetközi nagykövete Chris Hemsworth színész lett. Egy férfi, akit a mások iránti tisztelet és becsület jellemez, aki következetesen ragaszkodik tetteit meghatározó értékrendjéhez.



"A Man of Today kampány legfontosabb üzenete, hogy szavak helyett a tettek beszélnek - én is magaménak érzem ezt a gondolatot és eszerint élek. Az egy dolog, hogy mások előtt kijelented, mit fogsz tenni, minden azon múlik, hogy véghez viszed-e, betartod-e a szavad. Engem a szüleim neveltek szavatartó embernek és remélem, a gyermekeim is magukban hordozzák majd ezt a szemléletet. A kampány a becsületességet és integritást értékként emeli ki, s ezen üzenet közvetítésében szívesen részt veszek."
Chris Hemsworth, Boss Bottled nagykövet
(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF