Most spórolhatunk a Kassák Passage lakásaival (x)

PR cikk
Közel legyen a belvároshoz, mégis nyugodt, családias zöld környezetben helyezkedjen el - ehhez hasonló igények fogalmazódnak meg sok családban és párban, amikor lakásvásárlásra kerül a sor.

A WING lakóingatlanokra szakosodott LIVING ernyőmárkája maradéktalanul eleget tesz a 21. századi fogyasztói igényeknek is, olyannyira, hogy a Klapka utcában épülő Kassák Passage lakóparkban a kikapcsolódástól kezdve a barkácsolásig, mindennek meglesz a maga helye. A leggyorsabbak ráadásul mindehhez kedvezőbb áron juthatnak hozzá, mint valaha.

Az otthonukat még keresők most abban az igazán szerencsés helyzetben vannak, hogy amennyiben most lépnek, akár milliókat spórolhatnak meg maguknak, ugyanis a 2019 év végéig befizetett önrész még az 5 %-os ÁFA hatálya alá esik. Azonban sokáig nem érdemes húzni a lakásvásárlást, mivel 2019. december 31-et követően ismét 27 %-ra emelkedik a lakások ÁFA tartalma.

A Klapka utcai álomotthon a Kassák lakófejlesztés második ütemében, a nagysikerű Kassák Residence folytatásaként épül majd fel, a LIVING fejlesztésében, melynek munkálatait előreláthatóan 2019 utolsó negyedévében kezdik meg.

A Váci úttól néhány percnyire lévő lakóingatlan megtestesíti mindazt, amire a családok, és a fiatal párok vágynak: egy lépésnyire van a könnyen megközelíthető belvárostól, ugyanott a közelben lévő Városliget, és a Margitsziget zöld parkjai kiváló helyszínt biztosítanak a munka utáni közös kikapcsolódásnak. A Kassák Passage lakópark a lakások méreteit tekintve is alkalmazkodik a családok változó igényeihez: az érdeklődők 30-tól 140 négyzetméterig terjedő lakások közül válogathatnak, többségében 1+1 szobás, 3 szobás, valamint stúdiólakások szerepelnek a kínálatban.

Az épület különlegessége, hogy a tervezők a potenciális lakók életvitelét helyezték a központba a lakások megtervezésekor. Így láttak napvilágot benne olyan okos szolgáltatások, amelyek maximálisan a lakók kényelmét szolgálják: köztük a központi egység, a fűtésszabályozás, valamint az okos dugalj. Az okos megoldások köre tovább bővíthető a Smart+ csomaggal, melyben többek között világítás- és fényerő-szabályozás, nyitásérzékelő, klímavezérlő, okos gomb és zár, de akár kézmozdulat- és hangvezérlés is igényelhető.

Ezekhez olyan közösségi szolgáltatások társulnak, amelyek jelentős mennyiségű időt takarítanak meg a lakók számára, akik úgy érezhetik, nemcsak otthonra, hanem egy közösségre is találtak. Ilyen lesz a közösségi könyvtárral felszerelt nappali, amely ideális helyszíne lehet az otthoni munkavégzésnek, és a lakótelepi kapcsolatépítésnek is, de egy közös kölcsönözhető szerszámokkal ellátott fészer is megtalálható lesz az épületben.

Érdemes, tehát minél hamarabb lecsapni a Kassák Passage nyújtotta lehetőségekre, hiszen 2019 év végéig mindezt kedvező áron tudhatjuk magunkénak. A projekt állását figyelemmel kísérhetik a LIVING honlapján.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF