Lakberendezz velünk az OTTHONDesign Ősz kiállításon! (x)

PR cikk
Október 11-én ismét megnyitja kapuit a lakberendezés és design témájú kiállításunk. Egy lakás berendezéséhez, átalakításához, igazán otthonossá tételéhez számos inspirációra, ötletre, szakmai tanács is szükség van. Ebben kíván segítséget nyújtani végfelhasználók és szakemberek számára október 11-13. között az OTTHONDesign Ősz kiállítás és vásár a HUNGEXPO területén.

Az őszi kiállítás fókuszában a lakásbelső kialakítása és a design áll. Közel 100 kiállító, 30 designer, textil és bútortervező hozza el termékeit, mutatja be a legújabb trendeket azok számára, akik akár csak egy-egy helyiséget, akár egy egész lakást kívánnak éppen berendezni. A kiállítás a szakemberek – lakberendezők, belsőépítészek, designerek – számára is izgalmas tartalmakat kínál.

A színvonalas, minőségi termékkör mellett a rendezvény számos programmal, tanácsadással, DIY workshopokkal, bemutatókkal, sőt mobil műhellyel is várja az érdeklődőket, hogy megtalálják a legjobb megoldásokat az álom otthon kialakításához.

Az esemény jelszava: Lakberendezz velünk!

PROGRAMJAINK – OTTHONDesign Ősz PLUSSZ!

  • INGYENES LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS várja a látogatókat, naponta több lakberendező áll a látogatók segítségére, hogy lakberendezési problémáikra megoldást találjanak. Az ingyenes szolgáltatás igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges a honlapon.
  • DESIGN & GO KONYHA, amit Te tervezel! A standon egy speciális program segítségével tervezhető meg a konyhabútor egyedi igények szerint. A saját konyha alaprajzához előre kiválasztható a tetsző stílus, az arányok, és anyagok. Lakberendezők egy rapid randin segítik a közös tervezést! 20 perc alatt feltárul a megtervezett konyha 3 dimenziós látványterve és egy hozzávetőleges ár. Ha tetszik, már rendelhető is! Az ingyenes szolgáltatás igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges a honlapon.
  • SZETT - OTTHON A design szerelmesei a Szőnyegtervezők Társasága (SZETT) 12 textiltervezőjének munkáiban gyönyörködhetnek az idén: szőnyegek, függönyök, takarók, párnák is láthatók lesznek. A textilkészítésbe pedig interaktiv programok segítenek betekintést adni. A standon design bútortervezők munkái is megjelennek.
  • MAGYAR DESIGN pop-up store – üzlet, ami csak itt van Ha szereted a mai, korszerű, időtálló és környezettudatosan megalkotott berendezést, akkor most meg is veheted, és rögtön haza is viheted a magyar designerek kisbútorai, lámpái és használati tárgyai közül az otthonodba illőt.És ha az aktuális kínálatban mégsem pontosan az van, amit szeretnél, akkor a tervezőkkel személyesen megbeszélheted, és megrendelheted a vágyott tárgyat.

Egyszeri és egyedi kínálat – 10 márka együtt, egy helyen – friss design, új darabok.

  • WOODLIKE workshop, ahol a kis időre egy igazi asztalos műhelyben találják magukat a látogatók és kipróbálhatják a szakma fortélyait.
  • WOODLIKE AFTER pop up store Hazaiak, fiatalok, tehetségesek és most megmutatják, mit tud a kreatív faipar. A fiatal bútoripari szakemberek bemutatják alkotásaikat, és ha tetszenek egyedi munkáik, megvásárolhatók, hazavihetők a garantáltan magyar bútorok!
  • FABLAB MOBIL MŰHELY A kiállítás három napja alatt kitelepül a FabLab Budapest csapata egy jól felszerelt mobil műhellyel, ahol 3D nyomtató, lézervágó, speciális kézi CNC várja mindazokat, akik kedvet éreznek saját tárgyak, kisbútorok készítéséhez.
  • A BOOK KIADÓ bemutatja A design fókuszú és gasztonómiai kiadványairól híres kiadó elhozza a kiállítsra néhány népszerű szerzőjét, akik a kiállítás színpadán előadásokat, DIY bemutatókat tartanak, sőt Kollár Franciska a kiadó standján dedikálni fogja legújabb könyvét is.
  • BELÉPŐJEGYÉVEL KONYHABÚTORT NYERHET! A kiállításra belépőjegyet vásárlók között (akár online, akár a kiállítás helyszínén) egy konyhabútort sorsolunk ki a kiállítást követő héten.

A kiállítással egy időben, a szomszédos pavilonban kerül megrendezésre a LAKÁS 2019 kiállítás is.

OTTHONDesign Ősz nyitva tartás:

október 11-13., naponta 10-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

Bejárat: III-as kapu

Bővebb információ:

www.osz.otthon-design.hu

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF