Miért jó pénzügyi partner az MKB Bank? (x)

PR cikk
Az elmúlt néhány hónapban, korábban soha nem látott mennyiségű, támogatott pénzügyi termék jelent meg.

Most ebből a „hitel-erdő”-ből kell a vállalkozásoknak kiválasztaniuk a számukra megfelelőt, ami még a felkészült cégvezetők számára is embert próbáló feladat. A legmegfelelőbbnek tűnő pénzügyi megoldás megtalálásában az MKB Bank tanácsadói segíthetnek.

„Sorra jelentek meg a vállalkozások számára kínált lehetőségek, a vírus hatásainak gazdasági kezelése mellett nem volt idő ezekre is folyamatosan figyelni” – nyilatkozza az MKB Bank egyik ügyfele. „De mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy fejleszteni szeretnénk, és ehhez az MKB Bank szakértőivel sikerült megtalálnunk a legjobb konstrukciót.”

Minden krízistermék egy helyen

„Hagyományosan jó kapcsolatot ápolunk azokkal az intézményekkel, melyeken keresztül most az új krízistermékek érkeznek” – mondja Kollega-Tarsoly Dániel, a MKB Bank igazgatója. „Ezért sem kellett és nem is akartunk „válogatni” köztük, így jelenleg minden konstrukció elérhető nálunk. De ez még önmagában nem elegendő a vállalkozásoknak, szakértő banki tanácsokra is szükségük van. Most olyan mennyiségben állnak rendelkezésre a támogatott programok, hogy a legjobbat megtalálni még egy naprakész pénzügyi vezetőnek is fejtörést okoz. Említenem kell, hogy a járványhelyzet alakulásával párhuzamosan a feltételek is folyamatosan változnak, módosulnak. Ezt követni komoly kihívás és felelősség, de a naprakész bankáraink segítséget tudnak nyújtani. És ne gondoljuk, hogy erre csak a kis vagy közepes cégeknek van szükségük! A nagyvállalatoknak sem egyszerű most átlátni ezt a mátrixot, így ők is partnerre találnak az MKB Bank szakértői csapatában” – teszi hozzá a bank vállalati üzletfejlesztési igazgatója.

Lesz még ilyen lehetőség?

Kollega-Tarsoly Dániel kiemeli, hogy hivatalosan ezek valóban krízistermékek, azaz a programok többsége az év végével lezárul. Nem érdemes tehát halogatni a döntést, mert ilyen finanszírozási kondíciók ritkán érhetőek el a piacon. És most nem feltétlenül a likviditási problémákkal küzdő cégekre kell gondolni. Ezek esetében is megvan az áthidaló pénzügyi forrás, de ebben a helyzetben nincs választása a nehéz helyzetbe került vállalkozásoknak, lépniük kell. Azon cégeknek lehet ez a lehetőségek éve, amelyek évek óta fontolgatják a beruházásaik elindítását. Most olyan eszközök vannak a kezükben, olyan lehetőséget kapnak, amelyet érdemes kihasználni.

(X)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF